Πάει για το μπαμ με Βιγιαλίμπρε ο Αστέρας

Πάει για το μπαμ με Βιγιαλίμπρε ο Αστέρας

Αύγουστος 18, 2019 - 20:31
6 σχόλια

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης δεν σταματά εδώ με τους κιτρινομπλέ να δίνουν μάχη με την Ρεάλ Β' και την Μπαρτσελόνα Β' για τον περσινό πρώτο σκόρερ της τρίτης Ισπανικής κατηγορίας.

Ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε περί ου ο λόγος είναι ο εκλεκτός για την επιθετική γραμμή με τον Αστέρα Τρίπολης να προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα με την μορφή δανεισμού από την Μπιλμπάο τον Ισπανό επιθετικό και χαρισματικό σκόρερ.

Ο 23χρονός Βάσκος φορ ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά με 23 γκολ σε 38 αγώνες με την φανέλα της δεύτερης ομάδας της Μπιλμπάο στην τρίτη Ισπανική κατηγορία ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με την πρώτη ομάδα έχοντας και δύο συμμετοχές στο Europa League.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ γνωρίζει άριστα τον Ασιέρ Βιγιαλίμπρε  έχοντας δώσει την συγκατάθεση του με την περίπτωση του ωστόσο να είναι δύσκολη και να απαιτεί λεπτούς χειρισμούς μιας και τον ποδοσφαιριστή θέλουν η Ρεαλ Β' και η Μπαρτσελόνα Β'.

Σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε δεν θέλει να αγωνιστεί στις μικρές κατηγορίες της χώρας του αναζητώντας κάτι εκτός Ισπανίας και μένει να δούμε αν ο Αστέρας Τρίπολης καταφέρει να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή. 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

21:53 Εσένα σε ξέρει η δική σου; Μάλλον όχι όμως, τέτοιο καμμένο χαρτί που είσαι

Τα τελευταία χρόνια όλο μπαμ και μπαμ ακούμε και μετά αυτό που βλέπουμε είναι από αποδυμαμωση σε αποδυμαμωση της ομάδας.

Κανείς στο γήπεδο της Ραχούλας.Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ και πολλά ακόμα ΧΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.