Πάει Ανόρθωση ο Καλτσάς

Πάει Ανόρθωση ο Καλτσάς

Αύγουστος 06, 2019 - 14:05
2 σχόλια

Ο Νίκος Καλτσάς που έλυσε την συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη 6 Αυγούστου βρίσκεται προ των πυλών της Ανόρθωσης και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Κυπριακή ομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης αποδέχθηκε την πρόταση της Ανόρθωσης για τον Νίκο Καλτσά και παράλληλα σεβάστηκε την επιθυμία του 29χρονού μεσοεπιθετικού να αλλάξει παραστάσεις μετακομίζοντας στην Κύπρο ανοίγοντας έτσι ο δρόμος της μεταγραφής του.

Μάλιστα πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει με προορισμό τη Μεγαλόνησο, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ανόρθωση και να ανακοινωθεί από την ομάδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ο προπονητής της Ανόρθωσης ήθελε τον Νίκο Καλτσά στο ρόστερ της ομάδας του και η μεταγραφή αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να πάρει σάρκα και οστά.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.