Π. Βαλασόπουλος: Παρήλθαν οι εποχές της ελάσσονος προσπάθειας

Π. Βαλασόπουλος: Παρήλθαν οι εποχές της ελάσσονος προσπάθειας

Ιανουάριος 25, 2015 - 22:03
2 σχόλια

Ο κ. Π. Βαλασόπουλος, Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στο ArcadiaPortal.gr και στη δημοσιογράφο Έφη Καστραντά, προκειμένου να σχολιάσει το διαφαινόμενο εκλογικό αποτέλεσμα και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατ’ αρχάς, μίλησε για τη σοφία του ελληνικού λαού. Ακολούθως, εξέφρασε την πεποίθηση ότι με καταμετρημένο το 26% των ψήφων είναι νωρίς να μιλάμε για εκλογικό αποτέλεσμα, και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει οριακή πλειοψηφία.

«Ζήσαμε σήμερα μια συνεργασία κομμάτων, ιδεολογιών και ανθρώπων. Η Ιταλία πορεύτηκε για πολλά χρόνια με τέτοιες συνεργασίες. Χρειάζεται τεράστια η προσπάθεια. Η τη διανομή των ευθυνών είναι ο μόνος δρόμος για να ορθοποδήσει η πατρίδα μας. Σήμερα την Ελλάδα τη σέβονται, είναι ένας ισότιμος και ισάξιος συνομιλητής», ανέφερε.

Σε ερώτηση για τις ενδεχόμενες συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με κόμματα τα οποία έχουν εκφράσει αυτή την επιθυμία, απάντησε ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό, από τη στιγμή που έχει εκφραστεί η επιθυμία αυτή. Και εξακολούθησε:

«Πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες. Οι εκλογές τελειώνουν απόψε το βράδυ. Είμαστε, όμως, Έλληνες, και για να πετύχουμε, θα πρέπει να συνεργαστούμε. Πέρασαν οι εποχές της ελάσσονος προσπάθειας. Δεν θα χαριστεί σε κανέναν μας τίποτα».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.