Π. Τατούλης: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφαλίζει τα έργα για τους πολίτες

Π. Τατούλης: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφαλίζει τα έργα για τους πολίτες

Σεπτέμβριος 17, 2017 - 19:42
3 σχόλια

Απαντήσεις από το Υπουργείο Υποδομών για το διαγωνισμό της μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης του Κορινθιακού κόλπου ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017. 

"Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών οφείλουν να μας απαντήσουν σε ποιά φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τη μελέτη της αντιμετώπισης της διάβρωσης για τον Κορινθιακό κόλπο" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν μελέτες και έργα που υπόσχονται στελέχη της Κυβέρνησης.

Ο κ. Τατούλης, αφού έθεσε το ερώτημα, ποιά είναι η ειδική σχέση του Γενικού Γραμματέα και του Πανεπιστημίου Πατρών και ποιά η σύνδεση με τη μελέτη για τον Κορινθιακό, τόνισε ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Περιφερειακή αρχή είναι αυτή που διεκδικεί και επιτυγχάνει την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου.

(Δελτίο Τύπου)

 


3 Σχόλια

Αλίμονο Πέτρο μας, αλίμονο. Μόνο εσύ διεκδικείς και μόνο εσύ επιτυγχάνεις τα έργα. Μόνο πες μας κι εμάς των ταλαίπωρων Κορίνθιων τι σκοπεύεις να κάνεις με κείνο το Φράγμα του Ασωπού ; Ο δικός σου έβαζε τις υπογραφές, ο εργολάβος πληρωνόταν 11 εκατομμύρια ευρώ και το έργο είναι ανύπαρκτο. Για πες καμιά αλήθεια εκτός από αφορισμούς.

Η περιφέρεια εξασφαλίζει επαγγελματική αποκατάσταση σε εσένα, τα παιδιά σου και αύριο στα εγγόνια σου.

Τι φταίνε και οι εργολάβοι, πιόνια των πιράχνας του Δημοσίου γίνονται οι άνθρωποι και όπως θέλουν τους κινούν. Βλέπεται κάποιον να έχει πλουτίσει ; Με ψίχουλα και με χίλιες υποχρεώσεις ζουν οι περισσότεροι. Τι νομίζετε ότι τους μένει μετά τις καθιερωμένες υποχρεωτικές μ..ζες και τις μεγάλες εκπτώσεις που δίνουν για να μπορέσουν να εργαστούν. Κάποιοι άλλοι όμως, γνωστοί εξυπηρετητές του συστήματος, "ζουν και βασιλεύουν και τους πάντες κυριεύουν" πάνω στις πλάτες των εργολάβων, χωρίς κανένας να τους αγγίζει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.