Π. Τατούλης: Αδιανόητη η μεταφορά της Νοσηλευτικής από τη Σπάρτη

Π. Τατούλης: Αδιανόητη η μεταφορά της Νοσηλευτικής από τη Σπάρτη

Δεκέμβριος 01, 2018 - 12:02
12 σχόλια

«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει τη μεταφορά της Νοσηλευτικής και του ΤΕΙ από τη Σπάρτη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε κατεπείγουσα επιστολή του στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο Πέτρος Τατούλης, η περιφερειακή αρχή αντιτίθεται απόλυτα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως περιγράφεται στο πόρισμα της Επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας για τον Πανεπιστημιακό χάρτη της χώρας και καλεί τον Υπουργό, αφενός να απορρίψει οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο, και αφετέρου να συνεργαστούν για την περαιτέρω ενίσχυση των δομών παιδείας στη Λακωνία.

«Η Περιφερειακή αρχή έχει επενδύσει τεράστιους πόρους να ανατρέψει τον αποκλεισμό μιας παραμεθορίου μέχρι χτες περιοχής και να αντιμετωπίσει τα έντονα προβλήματα ερημοποίησης και εδαφικής και κοινωνικής συνοχής, τα οποία μια τέτοια εξέλιξη θα επέτεινε ακόμα περισσότερο και εντονότερα» σημειώνει στην επιστολή του ακόμη ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης. 

Δελτίο Τύπου


12 Σχόλια

ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΕΤΡΟ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΜΙΛΑΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ. ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ . ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Και τι ειναι η Τριπολη να τα παρει ολα ρε βλαχο σκορδα !Θα ερθουν τα σκουπιδια και θα δουλευετε 300 μαναρια ρε γερακο !Σε λιγο θα θελεις να φερουν στην Τριπολη και τον Μυστρα απο την Σπαρτη,και την θαλασσα απο το Λεωνιδιο.

Τριπολη η πολη που οι φοιτητες μετρανε μερες οπως οι φανταροι για να φυγουν.

Οχι μονο πρεπει να παραμεινει το ΤΕΙ Νοσηλευτικης στην Σπαρτη ,αλλα και να αναπτυχθει πληρης ΜΕΘ στο Νοσοκομειο της Σπαρτης και φυσικα στελεχωση της με περαιτερω Ειδικοτητες.Το αυτο και στο ΚΥΜολαων που πρεπει να εξελιχθη σε Νοσοκομειο. Δολτσινιαδης Δημητριος ''Ελληνικη Αυγη για την Πελοποννησο''

Ρε Δημήτρη το τμήμα Νοσηλευτικής είναι του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και όχι ΤΕΙ. Αν θέλεις να πεις την παπατζα σου προεκλογικά κοίτα να είσαι διαβασμένος.

Κάθε χωριό και ΤΕΙ κάθε πόλη και πανεπιστήμιο... Όλα αυτά για ένα πτυχίο που αξίζει μόνο στο εξωτερικό πλέον... Αλήθεια ο Πέτρος θ κάνει καμία φορά καμία αυτοκριτική για το χάλι που ζούμε? Αυτος δεν είναι στα πράγματα 30 χρόνια?

Τα ΤΕΙ, αυτή η στρεβλή ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, περνάνε στην ιστορία. Τώρα το μόνο που μένει είναι οι σχολές υπαξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.

Και πως προτείνεις να χρηματοδοτηθεί η πρότασή σου? Θα βρέξει πουθενά λεφτα να πάω να στηθώ και εγώ...?

Eχεις δικιο ως προς το Τμημα Νοσηλευτικης.Απο κει και περα ειναι ενα Θεμα που αφορα το Συνολο των Λακωνων και φυσικα δεν ειναι προς προεκλογικη η γενικοτερα πολιτικη εκμεταλευση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.