Π. Μαντάς: Η αγορά της Τρίπολης θα κινηθεί ικανοποιητικά στις εκπτώσεις

Π. Μαντάς: Η αγορά της Τρίπολης θα κινηθεί ικανοποιητικά στις εκπτώσεις

Ιανουάριος 12, 2018 - 10:41
0 σχόλια

Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή στην Τρίπολη

Την εκτίμηση ότι η αγορά της Τρίπολης θα κινηθεί κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων που ξεκίνησαν στις 8 Ιανουαρίου και θα λήξουν τέλη Φεβρουαρίου εξέφρασε μιλώντας στο Arcadia Portal ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Μαντάς την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, εν όψει της λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή που έρχεται.

Ο κ. Μαντάς μάς είπε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 11:00 έως τις 15:00 την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της απόφασης να λειτουργούν τα εμπορικά επτά Κυριακές τον χρόνο.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων θα κινηθεί πιο πολύ η αγορά, καθώς, όπως είπε, τα καταστήματα της πόλης μας προχωρούν σε πραγματικές εκπτώσεις.

Η αγορά της Τρίπολης απευθύνεται σε όλα τα βαλάντια και στους γύρω Νομούς.

 

Ικανοποιητική και ανοδική η εμπορική κίνηση τα Χριστούγεννα

Αν και δεν υπαρχουν επίσημα στοιχεία, η γενικότερη εκτίμηση είναι ότι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων οι έμποροι είχαν κίνηση στα μαγαζιά τους, καθώς πιστώθηκαν τα επιδόματα. Ο κ. Μαντάς, μάλιστα, είπε ότι όλο και λιγότεροι προτιμούν να ταξιδεύουν στην  Αθήνα για τα ψώνια τους, καθώς πλέον το κόστος μετακίνησης είναι μεγάλο.

Γαλανιάδη Εύα

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.