Π. Μαντάς: Ενότητα, ομόνοια, σεβασμός εν όψει δημοψηφίσματος

Π. Μαντάς: Ενότητα, ομόνοια, σεβασμός εν όψει δημοψηφίσματος

Ιούλιος 04, 2015 - 21:53
2 σχόλια

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου εύχεται «να μην πριονίσουμε το κλαδί πάνω στο οποίο στεκόμαστε».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Μαντάς μίλησε στο Arcadia Portal σχετικά με το κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, εκφράζοντας την ευχή να επικρατήσει ομόνοια και σύνεση, μακριά από την προπαγάνδα και τον διχασμό, προκειμένου «να υπάρξει η δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, επεσήμανε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος δεν έχει κομματική ή πολιτική χροιά, ενώ υπογράμμισε ότι οι επαγγελματίες οτυ κλάδου αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες σε σχέση με τη ρευστότητα, η οποία έχει προστεθεί με το κείσιμο των τραπεζών στα ήδη πολλά προβλήματα του κλάδου. Προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με νηφαλιότητα, όπως είπε.

«Όλοι στη χώρα πρέπει να σεβαστούμε τους νόμους, να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και να μην πριονίσουμε το κλαδί στο οποίο καθόμαστε», υπογράμμισε.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι είναι πολύ εύκολο να γκρεμίσεις ένα οικοδόμημα, καθώς χρειάζονται μόνο μπουλντόζες, ενώ για να χτίσεις κάτι, χρειάζεται περισσότερος κόπος. «Πολλές μπουλντόζες έχουμε. Δυστυχώς αρχιτέκτονες δεν έχουμε», τόνισε.

Τέλος, ανέφερε: «Η χώρα βρίσκεται στο μηδέν. Οι πολιτικοί πρέπει να καθήσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν, να βρουν κοινά σημεία. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Ο λαός θα κρίνει την έκβαση».


2 Σχόλια

Εσείς πριονίζατε το κλαδί του εμπορικού κόσμου όλες αυτές τις μέρες με τις απειλές για ναι!! Ελπίζουμε να πήρατε το μάθημα σας.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.