Π. Καρβελάς: Υποχρέωση μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την πατρίδα των γονιών και παιδιών μου (video)

Π. Καρβελάς: Υποχρέωση μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την πατρίδα των γονιών και παιδιών μου (video)

Απρίλιος 28, 2012 - 19:18
5 σχόλια

Η συνέντευξη του υποψηφίου βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ Παναγιώτη Καρβελά στο Arcadiaportal.gr

“Σήμερα τα πράγματα είναι πράγματι σοβαρά. Η χώρα διέρχεται μία σοβαρή οικονομική κρίση και πρέπει όλοι υπεύθυνα να στρατευτούμε για το μέλλον της». Αυτό ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Παναγιώτης Καρβελάς εξηγώντας ποιες είναι οι τρεις επιλογές που έχει ο λαός  στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Ο κ. Καρβελάς εξηγεί ποιο είναι το νέο που φέρνει ο Αντώνης Σαμαράς,σημειώνοντας πως είναι ο πολιτικός που δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να βγούμε από την κρίση.  Εξηγεί ακόμα τι σημαίνει για αυτόν η ανανέωση και μιλά για απερχόμενη «γενιά του Πολυτεχνείου» και για «γενιά του μνημονίου» που καλείται να αναλάβει τις τύχες της χώρας.
Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας μιλά για διερεύνηση ποινικών ευθυνών όσων κυβέρνησαν τη χώρα από το 1974 (όπως έχει πει και ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ).
Για την Αρκαδία αναφέρει πως χρειάζεται ένα στρατηγικό πλάνο, το οποίο θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη. Και αναλύει τις 4 προτάσεις του – μία για κάθε επαρχία του νομού.
Κλείνοντας τονίζει πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τους ανθρώπους της Αρκαδίας, αφού αυτό το αισθάνεται ως υποχρέωση προς την πατρίδα των γονιών και των παιδιών του.

Video: 

youtube://v/YlxME_8YCOg


5 Σχόλια

Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Επειδη τους καλους αντι για πρωτους τους εχουμε τελευταιους η Ελλαδα βρισκετε σε αυτη την κατασταση. Εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν.

μπραβο Παναγιωτη!