Π. Καγκαράκης: Οι αστυνομικοί της Αρκαδίας συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για να μην αφανιστούμε (video)

Π. Καγκαράκης: Οι αστυνομικοί της Αρκαδίας συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για να μην αφανιστούμε (video)

Σεπτέμβριος 04, 2012 - 12:18

Στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσουν από κοινού οι Ομοσπονδίες των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών και των Λιμενικών θα συμμετάσχει και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας. Για το λόγο αυτό πριν λίγο ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Καγκαράκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως

 "Οι κυοφορούμενες φήμες για νέες περικοπές στους ήδη πενιχρούς μισθούς πείνας σβήνουν και την τελευταία ελπίδα η συγκυβέρνηση της χώρας και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός να υλοποιήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις ώστε να μην οδηγηθούμε σε κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση"

Ο κ. Καγκαράκης αρχικά αναφέρθηκε στα αποτελέσματα κάποιων συναντήσεων που είχαν με τους αρμοδίους σημειώνοντας πως "Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου  του Υπουργού Οικονομικών με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών, τους ανακοινώθηκε η απόφαση του οικονομικού επιτελείου να υποβάλλει εντός των επικείμενων ημερών στην «Τρόικα» σχέδιο περικοπών της τάξεως των 6% ή 7,5% με αναδρομική ισχύ από 01-7-2012 και για το 2013 περικοπές της τάξης από 9% έως 12%" 

Τα προβλήματα για τους αστυμομικούς δεν έχουν τέλος αφού όπως σημείωσε ο κ. Καγκαράκης υπάρχει ενημέρωση από το γενικό λογιστήριο ότι δεν έχουν πλέον κονδύλια για την νυχτερινή αποζημίωσή τους.

Οι αστυνομικοί μετά από όλα αυτά δεν θα καθήσουν όπως λένε μοιρολατρικά να τους αφανίστουν , ούτε να καταπατήσουν την αξιοπρέπειά τους και για το λόγο αυτό καλούν όλους τους αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς να πάρουν μέρος στην Πανελλαδική Διαμαρτυρία που διοργανώνεται από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες στις 6 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στην Αθήνα.

Από το κτήριο της Α.Δ. Αρκαδίας θα αναχωρήσει λεωφορείο την 06-9-2012 και ώρα 15:00.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 05-9-2012 στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Τέλος όπως θα δείτε και στο βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Καγκαράκη οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή είναι πολύ μεγάλες και τραγικές - κάτι βέβαια που συμβαίνει σε όλη την χώρα.
 

Video: 

youtube://v/Q-5rYee3qmU