Ουρές για τσάμπα βενζίνη τα ξημερώματα στην Τρίπολη

Ουρές για τσάμπα βενζίνη τα ξημερώματα στην Τρίπολη

Αύγουστος 02, 2017 - 10:03
35 σχόλια

«Πάρτι» έκαναν οι τσαμπατζήδες οδηγοί τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Αυγούστου στην Τρίπολη.

Έσπευσαν οι «εξυπνάκηδες» οδηγοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με τη διαθέσιμη δωρεά βενζίνη, την οποία χωρίς τη θέλησή τους, ασφαλώς, προσέφεραν ιδιοκτήτες πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Τρίπολη.

Δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες του πρατηρίου καυσίμων, ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και γέμιζε τα ρεζερβουάρ με ζεστή και… μυρωδάτη δωρεάν βενζίνη των οχημάτων που περνούσαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.

Όπως καταλαβαίνετε, έγινε το αδιαχώρητο, καθώς έπεσε «σήμα», ότι  σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή βενζίνης και γέμιζε τα ρεζερβουάρ χωρίς αντίτιμο.

Ουρά είχαν σχηματίσει τα οχήματα γύρω στις 02:00 για να «κλέψουν» βενζίνη. Όπως καταλαβαίνετε, δεν βρέθηκε ούτε ένας να τηλεφωνήσει σ τους ιδιοκτήτες, προκειμένου να τους ενημερώσει, αλλά όποιος ήταν «τυχερός» γέμισε το ρεζερβουάρ του ζημιώνοντας την επιχείρηση με μερικές χιλιάδες ευρώ.

Μήπως το πρατήριο αυτό είχε κάμερες και έχουν καταγραφεί όλες οι πινακίδες των οχημάτων  που γέμισαν free; Μάλλον δεν μπορούν να γίνουν πολλά, καθώς οι τσαμπατζήδες έχουν και τη νόμιμη απόδειξη ότι έχουν πληρώσει.

Ποιος να τους κατηγορήσει, επομένως, και γιατί;

Τι μας είπε η επιχείρηση  

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την επιχείρηση, πληροφορηθήκαμε ότι έχει κατατεθεί μήνυση από την επιχείρηση καθώς η πράξη αυτή θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν, τα οχήματα οι οδηγοί των οποίων έβαλαν βενζίνη από τον αυτόματο πωλητή χωρίς να πληρώσουν, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Έτσι, με τα στοιχεία από τις πινακίδες, αλλά ακόμα και με τα πρόσωπα των οδηγών, θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν.

Έφη Καστραντά


35 Σχόλια

η φορολογικη αποδειξη δεν λεει τπτ εφόσον αποδεικνύεται από video η μη πληρωμή. Κάνει και μια μαζική μήνυση με όλες τις πινακίδες και περιμένει να έρθουν να συμβιβαστούν. Αλλά πέρα από αυτό, πόσο κλέφτες, εκμεταλλευτές και ανήθικοι υπάρχουν ανάμεσα μας οέο;

Θα βρήκαν αφορμή τα καγκουρια να γεμίσουν τον "κουβά τους "με βενζίνη αξίας παραπανω από 5 ευρώ!

"Μπράβο" στους συμπολίτες μας που δεν ντράπηκαν και δεν δίστασαν να κλέψουν το μηνιάτικο του άτυχου βενζινά... ¨Οσο πάμε και βελτιωνόμαστε σαν άνθρωποι...!!!

Ρε λίγα μας κάνουν οι πολιτικοί μας τέτοιοι που είμαστε...

Ελάτε να μου τον ιδείτε τώρα οι τσαμπατζήδες...Και κοιτάξτε να αρχίσετε να μιξοκλαίτε σαν τις μωρές παρθένες όταν φάτε τη μήνυση, με τη δικαιολογία ότι δεν ξέρατε και παρασυρθήκατε από τους προηγούμενους τσαμπατζήδες...Ξεφτίλες του κερατά

Οταν πας ομως στο βενζιναδικο και πας να βαλεις σε ενα δοχειο το οποιο χωραει δεκα λιτρα βενζινης και αυτος σου βαζει 14 αυτο δεν ειναι κλεψιμο?

Δεν νομιζω στο καταστημα να υπηρχε καποια εταιρια Secutyti οπως ειναι υποχρεωμενος να εχει ο καθε ιδιοκτητης αυτοματου πολιτη....

Ποια ονοματα να δημοσιευτουν ρε ξεφτιλα ? Αυτος σας πειραξε εσας το οτι σας κλεβουν οι ιδιοι μπροστα στα ματια σας δεν το βλεπεται

ειμαι ο πρωτος που εγραψα ,εμεις που κοιμωμασταν !!! ετσι για χαβαλε ,γιατι δεν ηθελα να γραψω τπτ αλλο,αλλα μιας και διαβαζω αυτα που διαβαζω ,και τα σχολια μερικων που θαβουν αυτους που εβαλαν (επειδη δεν ηταν στη θεση τους,να βαλουν και αυτοι) αληθεια τι εχουν να μας πουν για τις νοθευμενες βενζινες που μας πουλανε, και τα λιγοτερα λιτρα που βαζουν απο αυτα που πληρωνουμε? εκει ειναι καλα να κονομανε τα πρατηρια ετσι? οταν η βενζινη διεθνως παιρνει κατω βολτα εδω ελλαδα παραμενει στα υψη,ενω αντιθετα σε ανοδο ,καπακι το αλλο πρωι την τσιμπισε την αυξηση,εκει δεν την ειχαν μεσα δεξαμενη !!

@Μάρκος. Αυτο δεν αναιρεί το γεγονός οτι εκλεψαν.....αν καταφέρεις και πεισεις τον όποιον δικαστη/εισαγγελέα με αυτή τη φράση γράψε μου να το μάθω και γω!!!

@Μαρκος Πώς να το δούμε αφού κάηκαν τα μάτια μας με τις ανορθογραφίες σου ρε στυλιάρι;

Όχι ρε φιλε.... Τα λενε αυτα. Πας με καλυμενο προσωπο...καλυμενες πινακιδες κ παιρνεις οση θες... Μιλατε νωριτερα βρε παιδια.... Αει σηχτηρ πια. Παρτακηδες

Στο δικαστήριο: ΔΙΚΑΣΤΗΣ: κατηγορείστε οτι κλέψατε60 ευρώ βενζίνη, τι έχετε να πείτε γι αυτό? ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: επειδη έβαζαν και οι άλλοι κυριε Πρόεδρε(χα,χα,χα) αλλά και για λόγους εκδίκησης των βενζινάδων.Τι εχουν να μας πουν (οι βενζινάδες) για τις νοθευμενες βενζινες που μας πουλανε, και τα λιγοτερα λιτρα που βαζουν απο αυτα που πληρωνουμε? εκει ειναι καλα να κονομανε τα πρατηρια ετσι? οταν η βενζινη διεθνως παιρνει κατω βολτα εδω ελλαδα παραμενει στα υψη,ενω αντιθετα σε ανοδο ,καπακι το αλλο πρωι την τσιμπισε την αυξηση,εκει δεν την ειχαν μεσα δεξαμενη....

Εμενα μια φορα..που πληρωσα... αλλα δεν εβγαζε βενζινη το μηχανημα...οπως κ του επομενου...δεν ειδα να το βγαλει το arcadia portal. Σας νοιαζει μονο το κεφαλαιο κ οι φιλοι σας οι βενζιναδες. Κ κανεις δικαστης δεν θα δεχτει πως ειναι κλοπη Κλοπη ειναι να κλεψει καποιος. Αυτοι εβαλαν βενζινη εκμεταλευομενοι μια λανθασμενη λειτουργια του μηχανηματος. Ειναι σαν να ξεχναει ο υπαλληλος να σας παρει λεφτα.. Δεν ειναι κλοπη. Ασε που στο βιντεο ο καθενας θα πει: πηρα αποδειξη. Πληρωσα. Η συντηρηση του μηχανηματος ειναι υποθεση του βενζινα. Αυτος φταει. Ολα τα αλλα ειναι βλακειες.

Τα ονόματα των τσαμπατζήδων εχουν ευρέως κυκλοφορίσει στις καφετέριες της Τρίπολης και γελάει το άπαν σύμπαν. Το πρατηριο είχε κάμερα και πέσαν μηνύσεις μου είπαν. Πάντως οι περισσότεροι είχαν .......γαλλικό ιχ ή αλλιώς γαλλικό κουβά που κάνει και πρου πρου !! χαααχαχαχα Ρόμπεεεες................

@Anonymous 17:01 Για πεσμου μαγκακο, τι δουλεια κανεις? Μηπως εισαι δημοσιος υπαλληλος, απο αυτους που δουλευουν 2 ωρες την ημερα? βλεπεις λοιπον οτι με το να πετας λογια του αερα μονο και μονο επειδη καποιοι στο συναφι των βενζινοπολων ειναι κλεφτες δειχνεις ποσο ρηχος ως ανθρωπος εισαι? Αληθεια οι ταριφες που ετρεξαν να βαλουν τζαμπα βενζινη κοβουν ολοι τους αποδειξη στις κουρσες? Που ειναι τα μαυρα χρηματα? Εκει θελετε να το πατε ρε ξεφτιλες, να πηγαινει κοντρα ο ενας επαγγελματιας στον αλλον? Τοσο πατος ειμαστε ως κοινωνια που γι αυτο θα μας κυβερναει το καθε τσουτσεκι.

Τελικά οι ανήθικοι συμπολίτες μας τολμούν και σχολιάζουν υπέρ των κλεφτών εδώ μέσα. Μάλιστα λένε τους βενζινάδες το "κεφάλαιο". Δικαιολογούν τον εαυτό τους και τους κλέφτες(μήπως είναι και οι ίδιοι κλέφτες;) ηθικά εξομοιώνοντας τον συγκεκριμένο βενζινά με όλα τα κακά του κλάδου αυτού και μέσω του δικού τους αδικήματος μιλάνε για δικαιοσύνη. @17:39 ΔΙΚΑΣΤΗΣ: Ένοχος. 3 μήνες φυλάκιση με αναστολή. @17:46 αν αφήσεις στην απερίφραχτη αυλή σου ένα βαρέλι με μήλα και έρθει κάποιος και γεμίσει μια τσάντα και φύγει δεν είναι κλοπή; Η βενζίνη που έβαλαν δεν τους άνηκε.

@dfgd Αυτιστικό όνομα αυτιστικού σχολιαστή. Από το ψευδώνυμό σου και μόνο φαίνεται ότι έχεις σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μπορεί να πονάει να το ακούς, αλλά είσαι διαταραγμένο άτομο. Να το κοιτάξεις. Για το καλό σου το λέω. Θα με θυμηθείς. Να δεις τί ωραία θα αισθανθείς με τα χαπάκια που θα σου γράψει ο γιατρός...

Δημοσιοποίηση ονομάτων και βίντεο τώρα!!! Και μερικα IP από εδώ μέσα να κλείσουν θέση για κοινωνική εργασία για να μάθουν τι είναι κλοπή και τι όχι..... που ξέρεις ...μεθαύριο μπορεί να καταλήξουν πολιτικοί και να συνεχίζουν την ιστορία των τώρα κλεφτών....εξάλλου η ιδεολογία είναι κοινή..τα ποσά αλλάζουν....άκου ο άλλος μιλάει για κεφάλαιο....φίλε εύχομαι από καρδιάς να πάθεις κάτι αντίστοιχο....από καρδιάς όμως....

@21:06 απλά βαριέμαι να γράφω anonymous όλη την ώρα. "ψυχολόγε". Όσο για αυτά που έγραψα δεν τα αντικρούς με επιχειρήματα.

22.05 και εμεις ευχωμαστε να κατεβουν ανθρωποι απο το υπουργειο για ελεγχο στις τρομπες,απο καρδιας ομως το ευχωμαστε ,και να εισαι εκει οταν ανακοινωθουν τα αποτελεσματα ,οχι μονο για τα λιτρα,αλλα και για την ποιοτητα της βενζινης,απο καρδιας τα λεμε παντα

Σιγά ρε νομοταγή πολίτη που σε κλέβουν οι βενζινάδες!!!!! Αυτό είχες να πεις ή μήπως οτι ήσουν άτυχος που δεν πήγες να κλέψεις κι εσυ??

καλα κρασια....γιατι δεν εχει φυλακα οπως εχουν αρκετα πρατηρια που εχουν αυτοματο πωλητη να παρακολουθει και να βοηθαει αυτους που δεν μπορουν να κανουν τη συναλλαγη ??? οταν διασταυρωσει οτι η πινακιδα μου εβαλε βενζινη με την ωρα του βιντεο να μου γραψουν..γιατι κατα προσεγγιση μονο μπορουν να υπολογισουν ποιος και τι....η ευθυνη ειναι κυριως του ιδιοκτητη και μετα των πελατων....και ενα τελευταιο..μηπως το ειχε γαργαλησει το μηχανημα και τρελλαθηκε????

@09:54 άμα είναι να βάλει φύλακα τότε ποιος ο λόγος να έχει αυτόματο πωλητή και όχι κανονικό εργαζόμενο; Αυτοί ήταν εν δυνάμει πελάτες που μετατράπηκαν σε κλέφτες. Και στην μήνυση(ποινικό) θα πει από τις τάδε ώρα μέχρι τις τάδε έφυγαν Χ λίτρα βενζίνης και τα πήραν άτομα που οδηγούσαν αυτοκίνητα με πινακίδες Χ και Ψ. Τους λέει και συνεργούς και μια χαρά παραπέμπονται στο ακροατήριο για συνολική ευθύνη. Εν τω μεταξύ τους συμφέρει να πληρώσουν τον βενζινά παρά να πληρώσουν δικηγόρους και να τρέχουν στα δικαστήρια. Και αφού τον πληρώσουν μένουν ατιμώρητοι.

o άλλος με το rallye που κάνει τον γαμπρό κάθε απόγευμα δεν περίμενα να τσουρνέυει βενζίνα !! ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ

11.15 οχι ρε συ,να παει να κανει μηνυση στον καθενα και να πληρωσει απο 100 ευρω τη καθε μηνυση συν τα τυχον εξοδα κλπ για να παρει πισω τα 40-50-70 ευρω που εβαλε ο καθενας,αυτο γιατι δεν το λες ,και λες ο καθενας να παει να πληρωσει το βενζινα επειδη δεν συμφαιρει ο δικηγορος ,μη τα βλεπεις μονοπαντα

και εκει θα ειμαι μαστορα οταν θα γίνουν ελεγχοι στους κλεφτες της τρόμπας (κοιτα και στο ιντερνετ που κπου βγαζουν κατι όταν τους έρθει να κανουν έλεγχο) αλλά και στους κλεφτες της βενζίνης.....τι δεν καταλαβαίνεις?

ο άλλος τώρα που έβαλε τσαμπα βενζίνη, δεν κινδυνεύει το αυτοκινητο του απο νοθευμένο καυσιμο, απο πειραγμένες τρομπες και απο την αισχροκέρδια? .ρε κακομοιρηηηηη με το να εισαι κλέφτης για 60 ευρώ δεν λύνεις τα παραπάνω προβλήματα ούτε τη χασούρα που πληρώνεις απο το στημένο παιχνιδι των καυσιμων.......απλα γινεσαι και ΕΣΥ κλέφτης!!! Συχγαρητηρια για τον τιτλο!!!

@12:10 μια μήνυση θα γίνει και θα αναφέρει όλους. Δεν χρειάζεται ξεχωριστή για καθέναν. Οπότε ένα 100€ θα πληρωθεί.

μηνυση θα γινει αλλα 100αρικο δεν πεφτει. Κλοπη ειναι οχι εξιβρυση. Αλλα τωρα σοβαρα.. γινεσαι ρεζιλι για ενα η μαλλον μισο ρεζερβουαρ?? Την ημερα του δικαστηριου μια selfie ολοι μαζι.. Υ.γ Προς τον βενζινα. Βαλε ζαχαρη την επομενη και αστο ελευθερο.. μπας και ησυχασουμε απο τους γκαγκουρες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.