Ουρές για την «Κάρμεν» στην Τρίπολη (photos+video)​

Ουρές για την «Κάρμεν» στην Τρίπολη (photos+video)​

Μάρτιος 01, 2015 - 22:40
1 σχόλια

Η Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ από την Όπερα της Βαλίτσας στην Τρίπολη 

Η παράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) με το έργο «Κάρμεν» του Ζωρζ Μπιζέ παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής 1 Μαρτίου 2015 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Από νωρίς ο κόσμος έφτασε στο θέατρο θέλοντας να απολαύσει από κοντά μια από τις πιο δημοφιλείς όπερες παγκοσμίως, με τους εξαιρετικούς μονωδούς της ΕΛΣ, σε συντετμημένη μορφή με ένα πιάνο αντί για ορχήστρα και όλα της τα σκηνικά… μέσα σε μια βαλίτσα.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης προσέφερε αυτή την πολύ ωραία παράσταση, μια εμβληματική όπερα, όπου οι συγκλονιστικές μελωδίες του Μπιζέ, οι υπέροχες άριες και τα ντουέτα, σκιαγραφούν με μαγικό τρόπο τη δραματική ιστορία και τα συναισθήματα των χαρακτήρων.

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς όπερες παγκοσμίως αφού καταφέρνει να συγκινεί διαχρονικά το κοινό με τη δύναμη, τη ζωντάνια και την απλότητά της. Η τραγική ιστορία της είναι πάντα επίκαιρη, αφού ο έρωτας, το πάθος, η ανάγκη για την ελευθερία είναι δομικά στοιχεία της ανθρώπινης φύσης.

Video: 

Αrcadiaportal.gr Η «Κάρμεν» του Ζωρζ Μπιζέ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αψογη η πλειοδοσία λαϊκοδημοκρατικής διαδικασίας που αποφέρει δύο ροζ χαρτάκια δωρεάν πνευματικής τροφής σε διακεκριμένες όπως αποδείχθηκε θέσεις σε κάποιον που τα παρέλαβε δευτερόλεπτα πριν το sold out!!!!! Οι προηγούμενοι και οι επόμενοι στον εξώστη και οι υπόλοιποι ας μάθουν ότι η ουρά θέλει αντοχές. Αιδώς Αργείοι !!!!!!!!!!!! Στη Βενεζουέλα τουλάχιστον όσοι στέλνουν στις ουρές τους υπηρέτες τους το κάνουν για πληρωτέα φυσική τροφή. Φιλότιμη πάντως η simulation στις ουρές, και εφόσον έγινε συνειδητά από τον δημόσιο φορέα - δωρητή, ευφυής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.