Ουρά χιλιομέτρων στην παλαιά Εθνική Τρίπολης - Άργους

Ουρά χιλιομέτρων στην παλαιά Εθνική Τρίπολης - Άργους

Φεβρουάριος 07, 2016 - 17:30
5 σχόλια

Μεγάλη η ταλαιπωρία των οδηγών στην Πελοπόννησο

Μεγάλες ουρές κι απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι οδηγοί στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, από το μπλόκο που δημιούργησαν οι αγρότες στην είσοδο του χωριού Μύλοι Αργολίδας λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα με μαύρες σημαίες και μοιράζουν πορτοκάλια στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ δεν λείπουν και οι μικρο-διαπληκτισμοί από οδηγούς που θέλουν να περάσουν και δεν μπορούν.

Η ουρά των αυτοκινήτων είναι σε μήκος χιλιομέτρων και η αστυνομία, μέσα από ένα μικρό χωματόδρομο πάνω από το χωριό, προσπαθεί να παρακάμψει το αγροτικό μπλόκο και να διευκολύνει να περάσουν μόνο οδηγοί με ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα. Οι αγρότες δήλωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τους Μύλους στις 6.00 το απόγευμα. 

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται και στον Ισθμό όπου οι αγρότες στις 15.00 έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι Κορινθίας προκαλώντας κυκλοφοριακή ασφυξία στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα. Ο Παναγιώτης Φιακάς από το μπλόκο του Ισθμού δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι θα αποχωρήσουν από την παλαιά εθνική οδό στις 10.00 το βράδυ.

Τέλος, στις 15.00 έκλεισε στην Σπάρτη και η γέφυρα του Ευρώτα στην εθνική οδό Σπάρτης -Τρίπολης από αγρότες της Λακωνίας, οι οποίοι δήλωσαν πως θα ανοίξουν το δρόμο στις 5.00 το απόγευμα.

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)


5 Σχόλια

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

(δεν μ' αρέσει να σχολιάζω αναδημοσιεύσεις του βόθρου των ελληνικών ΜΜΕ). Και βέβαια υπάρχει εισαγγελέας. Και βέβαια υπάρχει κράτος. Η κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει ακόμα να χρησιμοποιήσει το ένα από τα δύο εργαλεία της εξουσίας, τις δυνάμεις καταστολής. Το άλλο, τον τύπο, δεν τον ελέγχει αλλά ζούμε κωμικές καταστάσεις, δεν έχω δει έως τώρα τον ανελέητο πόλεμο των μέσων κατά των αγροτών, αφήνουν να διαβρωθεί αρκετά το ίματζ της κυβέρνησης και βλέπουμε.

Φίλε μου συμφωνω απόλυτα μαζί σου δεν είναι τυχαίο που ο Μπόμπολάς τους άφησε να κλείσουν τα διόδια τους αφήνει να κάνουν παιχνίδι μπας και ριξουν τον Τσίπρα γιατι άρχησε να βάζει χέρι στην παντοκρατορία του. Όμως υποτίθεται πως η δικαιοσύνη είναι αναιξάρτητη και δρα στραπιαία και αυτεπάγγελτα δυστυχώς όμως η αιτία της τραγικής κατάστασης της χώρας μας είναι το γεγονός πως η' δικαιοσύνη' στην Ελλάδα είναι πιο διαβρωμένη από την πολιτική, ας είναι καλά το πασοκ και η νδ που τόσα χρόνια δούλεψαν γι αυτό. Είναι τραγικλό για τον τόπο που συνεχίζουν να υπάρχουν αυτά τα δύο κόμματα.

Αράξτε εσείς στους καναπέδες σας και δεχτείτε τα όλα αδιαμαρτύρητα.!!!!!!!!!! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αγρότες!!!!!!!!!!! Μπράβο τους!!!!!!!!Ξεσηκωθείτε ρεεεεεεεεεεεεεε, θα μας τελειώσουν. Κάθε μέρα που ξημερώνει είναι και χειρότερη. Δεν νοιάζετε κανένας για την επιβίωσή μας, παρά μόνο πως θα μας εκμεταλλευτούν για να τακτοποιήσουν το κάθε καρυδιάς καρύδι που έφεραν στην χώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.