Οξύνονται οι κόντρες μετά την αναβολή των εκλογών στον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας (vid)

Οξύνονται οι κόντρες μετά την αναβολή των εκλογών στον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας (vid)

Νοέμβριος 04, 2018 - 16:30
9 σχόλια

Συνεχίζονται οι διαμάχες μεταξύ των μελών του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας, με αφορμή την αναβολή των εκλογών που ήταν προκαθορισμένες να γίνουν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Να αναφέρουμε ότι λόγω τυπογραφικού λάθους στην πρόσκληση της γενικής συνέλευσης,  το ΔΣ του συνεταιρισμού ανέβαλε την διαδικασία των εκλογών. (δείτε ΕΔΩ)

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις (δείτε ΕΔΩ) ο κ. Κατσογιάννης και ο κ. Καρκαζής μέλη του συνεταιρισμού και υποψήφιοι στις εκλογές καταγγέλλουν την πράξη αναβολής των εκλογών.

 Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου προσήλθαν κανονικά στον χώρο που θα διεξάγονταν η γενική συνέλευση και οι εκλογές και με νέες δηλώσεις καταγγέλλουν για ακόμα μια φορά το διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του κ. Κατσογιάννη και του κ.Καρκαζή.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καταγγελίες για την αναβολή των εκλογών στην "Ένωση"


9 Σχόλια

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΟΤΙΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ(ΤΖΙΟΥΜΗΣ-ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ)ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.

ενω τωρα ειναι στα καλυτερα της.....χαχαχα Προεδρε τα εχεις κανει χαλια, μονο τη παρτυ σου, το μισθο απο την Ενωση , απο την εφημεριδα των Αθηνων κλπ κλπ δειξε μας τα χρωστουμενα.....και τα εξοδα σας.... οι ιδιωτες πουλουν φθηνοτερα σε αντιθεση με την Ενωση που ΘΑ επρεπε να πουλα φθηνοτερα

μόνο ένας νοικοκύρης αγρότης σαν τον κατσογιαννη θα πάει μπροστά την ένωση και θα την βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεται !!!

H ενωση κανει εμποριο λαχανικων κ καποιοι απο το ΔΣ δινουν τα ποιο πολλα λαχανικα π παραγουν σε εμπορους. ΓΙΑΤΙ??? Η ΕΝΩΣΗ με αυτο το ΔΣ αντι για λεφτα δινει εμπορευμα για να κλεισει λογαριασμους με χρωστουμενα προς αγροτες. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ???? ΕΠΙΣΗΣ οι τιμες στο ΟΣΔΕ επεσαν περσυ κ φετος. ΓΙΑΤΙ????? γιατι απλα κανουν κ οι ιδιωτες τωρα ΟΣΔΕ. τι δε καταλαβαινεις? ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!!! ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Κ ΚΑΡΚΑΖΗ Κ ΤΣΙΑΚΟΥΛΑ Κ ΚΑΤΡΗ δαγκωτο!!!!!

Τα δέντρα που έχουν καρπούς πετροβολουν Μάλιστα κάποιοι το κάνουν με λύσα μάλλον μυρισαν ψητό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.