«Οβίδα» Βλάχου τίναξε τα δίχτυα της Δόξας (vid)

«Οβίδα» Βλάχου τίναξε τα δίχτυα της Δόξας (vid)

Φεβρουάριος 27, 2019 - 22:18
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό επικρατώντας με 1-0 της Δόξας Μεγαλόπολης στον πρώτο ημιτελικό αγώνα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Περικλή Βλάχο.

Ο βραχύσωμος Λάκωνας αμυντικός μέσος των ερυθρόλευκων με ένα τρομερό γκολ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του δίνοντας το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στην Μεγαλόπολη.

Στο 79ο λεπτό του αγώνα έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας οι αμυντικοί της ομάδας της Μεγαλόπολης έδιωξαν προσωρινά, o Σοφ. Γιαννούσης έστρωσε στον Περικλή Βλάχο και αυτός με έναν κεραυνό χωρίς δεύτερη σκέψη έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα με πολύ δύναμη στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Δημητρέλη.

Ο  Περικλής Βλάχος ξέσπασε με το γκολ του βγάζοντας όλη του την θέληση και το πάθος στον πανηγυρισμό του μετά από ένα τέτοιας αξίας αλλά και ομορφιάς τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Δόξα Μεγαλόπολης.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

"Οβίδα" του Περικλή Βλάχου τίναξε τα δίχτυα της Δόξας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.