Όταν ο Ζάβος θύμισε Μαραντόνα στο γήπεδο του Αστέρα (vid)

Όταν ο Ζάβος θύμισε Μαραντόνα στο γήπεδο του Αστέρα (vid)

Αύγουστος 21, 2019 - 20:45
3 σχόλια

Ο Βασίλης Ζάβος με ένα μοναδικό αποσπασματικό ρετρό βίντεο που ανέβασε στα social media και στον λογαριασμό του στο facebook γυρίζει τον χρόνο 15 ολόκληρα χρόνια πίσω και μας θυμίζει μια μαγική προσωπική του στιγμή.

Χρονιά 2004-2005 και ο μακρυμάλλης τότε Βασίλης Ζάβος στα 25 του χρόνια με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης  στην Δ' Εθνική κατηγορία κάνει το απόλυτο σλάλομ θυμίζοντας Μαραντόνα στους παλιότερους και Μέσσι στους νεότερους πετυχαίνοντας ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ.

Στον Αστέρα που αρχίζει και κάνει τότε το πρώτο του μπαμ στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Βασίλης Ζάβος σε ένα παιχνίδι με την Τερψιθέα στην Τρίπολη αφού πρώτα πάρει την μπάλα από κέντρο στην συνέχεια περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 

15 ολόκληρα χρόνια μετά ο Βασίλης Ζάβος συνεχίζει να κάνει αυτό που τόσο αγαπά. Είναι στην Δημητσάνα και ετοιμάζεται να παίξει ποδόσφαιρο την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Στην περιγραφή του βίντεο ο Σταύρος Κουκάκης...

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Η Ραχούλα δεν έχει τίποτα άλλο να θυμάται από τα ρετρό.Οπως το δήθεν χαμένο κύπελλο κλπ.Δηλαδη μπούρδες.Για πηγαινετετο Σάββατο στο Καραϊσκάκης να καλοπερασετε.Ο Θρύλος θα σας στείλει στη ραχουλα να μαζέψετε σαλιγκαρια ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.