Όταν ο «Τζούγγα» έγινε Καραμαλέγκος (vid)

Όταν ο «Τζούγγα» έγινε Καραμαλέγκος (vid)

Ιανουάριος 09, 2017 - 11:23
0 σχόλια

Γιάννης Καραμαλέγκος και Σάββας Τζουγγαράκης αποτελούν δύο παίχτες κλειδιά για τον φετινό Αρκαδικό στην πορεία της ομάδας της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ.

Είναι γεγονός πως οι δύο άσοι του ΣΕΦΑ αγωνίζονται σε θέσεις όπου οι συνεργασίες τους είναι πολλές κυρίως στον επιθετικό τομέα και είναι από τις σταθερές αξίες του Αρκαδικού τόσο στην περιφέρεια ο Γιάννης Καραμαλέγκος όσο και κάτω από τα καλάθια ο Σάββας Τζουγγαράκης.

Στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στην Τρίπολη το έργο και των δύο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς οι κυανέρυθροι έχουν πληθώρα ποιοτικών επιλογών μέσα και έξω από το ζωγραφιστό ωστόσο η παρουσίας τους ήταν για μία ακόμα φορά εξαιρετική και στις δύο άκρες του παρκέ.

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος με 7 πόντους έχοντας την μπαγκέτα της οργάνωσης ήταν ο ιθύνων νους του ΣΕΦΑ ενώ ο Σάββας Τζουγγαράκης κυριάρχησε με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ κάνοντας ένα εμφατικό double-double κόντρα στον Πανιώνιο στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος.

Για τον Γιάννη Καραμαλέγκο γνωρίζουμε ότι ένα από τα βασικά του στοιχεία είναι το διάβασμα του παιχνιδιού και η δημιουργία με τον Σάββα Τζουγγαράκη να παίρνει και αυτός λίγη από την δόξα του ''Κάρα'' σε αυτόν τον τομέα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δύο πολύ όμορφες και δουλεμένες συνεργασίες από πλευράς Αρκαδικού που καταλήγουν στο καλάθι του Πανιωνίου που μάλιστα έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς πως μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους.

Στην πρώτη περίπτωση ο Γιάννης Καραμαλέγκος διαβάζει εκπληκτικά την άμυνα του Πανιωνίου και με σκαστή πάσα σερβίρει την μπάλα στον Ντοβίντας Ρεντίκας που κόβει από την αδύνατη πλευρά προς το καλάθι με τον Λιθουανό να τελειώνει την φάση και στην δεύτερη περίπτωση ο Σάββας Τζουγγαράκης τσεκάρει την κίνηση της άμυνας και βρίσκει σε νέο κόψιμο προς την baseline τον Προδρόμου που τελειώνει και αυτός υποδειγματικά την συνεργασία του με τον ψηλό του Αρκαδικού.

Ειδήσεις: 
Video: 

hth


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.