Όταν ο Πανθυρεατικός κέρδισε στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό 2000 (vid)

Όταν ο Πανθυρεατικός κέρδισε στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό 2000 (vid)

Μάρτιος 19, 2020 - 11:40
0 σχόλια

Στις μέρες της καραντίνας από την επέλαση του Κορωνοιού όπου τα πάντα έχουν έχουν παγώσει το "μένουμε σπίτι" μας κάνει να ανακαλύπτουμε στιγμές από τον παρελθόν και κρυμμένους ποδοσφαιρικούς θυσαυρούς από τα τοπικά γήπεδα της Αρκαδίας.

Πάμε λοιπόν στο 1998 και την αναμέτρηση του τότε Παναρκαδικού 2000 με τον Πανθυρεατικό στο ΔΑΚ Τρίπολης. Το ρετρό αυτό άρθρο είχε ανέβει για πρώτη φορά από το ArcadiaPortal.gr στις 8 Μαρτίου του 2013.

Αναλυτικά

Στο σημερινό ρετρό αφιέρωμα γυρίζουμε το χρόνο στις 16 Μαΐου 1998, όταν και αναμετρήθηκαν στο στάδιο της Τρίπολης ο Παναρκαδικός 2000 με τον Πανθυρεατικό στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας της περιόδου 1997-98.

Ο Παναρκαδικός προηγούνταν στη βαθμολογία με 3 βαθμούς και του αρκούσε ακόμη και η ισοπαλία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο Πανθυρεατικός ήθελε μόνο νίκη με 2 γκολ διαφορά. Η ομάδα του Άστρους  πήρε τελικά τη νίκη με 3-0 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε γεμάτες κερκίδες.

Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι ήταν ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας του πρωταθλήματος Αρκαδίας που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση από την Αρκαδική Τηλεόραση.

Στην περιγραφή του αγώνα ήταν ο Κώστας Στάικος, ο οποίος για 14 ολόκληρα χρόνια παρουσίαζε στο τοπικό κανάλι την αθλητική εκπομπή με στιγμιότυπα από τα αθλητικά δρώμενα της Αρκαδίας, η οποία καθήλωνε τα βράδια κάθε Κυριακής, και αργότερα Δευτέρας, τους φιλάθλους ολόκληρης της Αρκαδίας και των γειτονικών νομών, σε εποχές που τα τεχνικά μέσα για την παραγωγή μιας τέτοιας εκπομπής ήταν λίγα, αλλά περίσσευε το μεράκι. 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/xTmRifQjCto


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.