Όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την Φαλαισία σκόραρε κόντρα στον Παναρκαδικό (vid)

Όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την Φαλαισία σκόραρε κόντρα στον Παναρκαδικό (vid)

Μάρτιος 15, 2019 - 15:14
0 σχόλια

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος γυρίζει τον χρόνο πίσω και μέσω του προφίλ του στο facebook φέρνει στην επιφάνεια ένα καταπληκτικό γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην τωρινή του ομάδα τον Παναρκαδικό στο γήπεδο της Τρίπολης.

Ο νυν αρχηγός του τριφυλλιού με την φανέλα της Φαλαισίας τότε σκοράρει και μάλιστα με γκολάρα κόντρα στον Παναρκαδικό με μια σόλο προσπάθεια σήμα κατατεθέν του και ένα άψογο πλασέ που κρέμασε τον αντίπαλο κίπερ.

Το γκολ αυτό μάλιστα του Νίκου Λυμπερόπουλου πανηγυρίστηκε έντονα από τους Μεγαλοπολίτες φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της τότε Α' Αρκαδίας μεταξύ του Παναρκαδικού με την Φαλαισία.

Το βίντεο του Νίκου Λυμπερόπουλου όπως ήταν λογικό ξύπνησε μνήμες και προκάλεσε βροχή από likes και σχόλια με τον αρχηγό των πρασίνων να γράφει χαρακτηριστικά "Πριν από πολλά χρόνια, όντας αντίπαλος με την τωρινή μου ομάδα......."

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.