Όταν ο Χίτλερ ήθελε να κατακτήσει τη... Γορτυνία! (vid)

Όταν ο Χίτλερ ήθελε να κατακτήσει τη... Γορτυνία! (vid)

Ιούνιος 08, 2016 - 17:41
5 σχόλια

Η ταινία «Η πτώση» έχει γνωρίσει την παρωδία πολλές φορές και να που για μία φορά η πιο γνωστή σκηνή της, εκεί που ο Αδόλφος Χίτλερ ξεσπά και ξεσπαθώνει, αφορά στη Γορτυνία!

Υποτίθεται ότι ο Χίτλερ διατάζει τους αξιωματικούς του να κατακτήσουν τη Γορτυνία -μάλιστα κάπου ξεπετάγεται και ο χάρτης της «ανυπότακτης» περιοχής- και όταν οι αξιωματικοί του κιοτεύουν να τα βάλουν με τους απογόνους του Κολοκοτρώνη μην πάθουν ό,τι και οι Τούρκοι, ο Αδόλφος τούς περνάει γενεές δεκατέσσερις!

Απολαύστε το βίντεο του Χρηστου Κιντή.

Ειδήσεις: 
Video: 

Οταν ο Αδόλφος Χίτλερ ήθελε να καταλάβει τη Γορτυνία


5 Σχόλια

Μία από τα ίδια το βιντεάκι...Το έχουμε δει σε άπειρες παραλλαγές σε τέτοιο βαθμό που η επαναχρησιμοποίησή του αλλά με άλλους υπότιτλους έχει καταντήσει το λιγότερο γραφική...Εκλείπει η ευρηματικότητα και η φαντασία...Απορώ που βλέπει ο άλλος το «τρελό γέλιο χαχαχαχαχα»...Βαρεθήκαμε, αλλάξτε κασέτα...Παρεμπιπτόντως, αν και δεν το θέλω, συμφωνώ με τον APOTROPEA SXOLIA...

τώρα αν γίνει οποιαδήποτε επίθεση στην γορτυνια θα την πάρουν σε μια μέρα. μονο τα γεροντάκια έμειναν να λενε ιστορίες. το βιντεο αυτό ειναι μια πολυπαιγμενη ιδέα. περιμεναμε κατι καλυτερο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.