Όταν ο Γιώργος Κατσαρός εκτελούσε την Παναχαϊκή στο Άργος (vid)

Όταν ο Γιώργος Κατσαρός εκτελούσε την Παναχαϊκή στο Άργος (vid)

Δεκέμβριος 03, 2019 - 19:14
0 σχόλια

Ο Γιώργος Κατσαρός βγάζει στην επιφάνεια στιγμές από την ποδοσφαιρική του καριέρα, θυμάται τα χρόνια που φορούσε σορτσάκι και ποδοσφαιρικά παπούτσια και γυρίζει νοητά στην Ελλάδα μέσω ενός γκολ.

Ο Αρκάς πρώην διεθνής επιθετικός εδώ και μερικά χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής. Η τεράστια απόσταση μέχρι το Σικάγο όπου και βρίσκεται γεφυρώνεται με την ποδοσφαιρική δύναμη ενός γκολ θυμίζοντας μας γιατί ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού μας στις αρχές του 2000 και γιατί υπήρξε αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της χώρας μας.

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook από τα χρόνια που φορούσε την φανέλα του Παναργειακού ο Γιώργος Κατσαρός θυμάται ένα γκολ με θύμα του τότε την ομάδα της Παναχαϊκής στο Άργος σε ένα παιχνίδι το 2009 για την Γ' Εθνική κατηγορία.

Ρολάρισμα στο σώμα του αμυντικού σε μια μπασκετική κίνηση πίβοτ έχοντας τον πάρει ολοκληρωτικά με την πλάτυ και με αστραπιαίο γύρισμα και δυνατό τελείωμα ο Γιώργος Κατσαρός σκοράρει, βάζει φωτιά στο γήπεδο του Άργους και μας θυμίζει ξανά ένα από τα πολλά γκολ που πέτυχε στην καριέρα του με μια ομάδα που αγαπήθηκε από το φίλαθλο κοινό της όσοι λίγοι τα τελευταία χρόνια.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε το βίντεο με τον Γιώργο Κατσαρό να σκοράρει σε παλιό αγώνα του Παναργειακού με την Παναχαϊκή (στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο facebook).

Δείτε στο 09:28 του βίντεο το υπέροχο τέρμα του Γιώργου Κατσαρού!

Ειδήσεις: 
Video: 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ=3-0 μερος 1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.