Όταν ο Αρκάς υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης έκανε δωρεές αντί προεκλογικών φυλλαδίων

Όταν ο Αρκάς υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης έκανε δωρεές αντί προεκλογικών φυλλαδίων

Ιανουάριος 10, 2020 - 11:39
6 σχόλια

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Αρκάς υφυπουργός Υγείας ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του στο Κοινοβούλιο αλλά και της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν είχε κατέλθει υποψήφιος βουλευτής το 2012 με τη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία, αντί να μοιράσει προεκλογικά φυλλάδια, είχε κάνει μια δωρεά ύψους 1.000 ευρώ για την αγορά ασθενοφόρου στη Βόρεια Κυνουρία.

Είναι μια κίνηση που δεν την κάνουν πολλοί υποψήφιοι, οφείλουμε να ομολογήσουμε.

Ο κ. Κοντοζαμάνης ως υφυπουργός Υγείας πλέον παρακολουθεί στενά τα προβλήματα του τομέα της Υγείας όχι μόνο στη Βόρεια Κυνουρία αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία. Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους δημάρχους του Νομού και πρόσφατα είχε μεταβεί στο Άστρος, όπου μαζί με τον δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας και συζήτησαν εκ νέου την ενεργοποίηση του ασθενοφόρου που έχει παραχωρηθεί με δωρεά, αλλά ακόμα μένει παροπλισμένο.

Ο ίδιος έχει αναγάγει την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας σε πρώτη προτεραιότητα και φαίνεται ότι εργάζεται σταθερά προς αυτόν τον στόχο.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κοντοζαμάνης, χαμηλών τόνων πολιτικός, φαίνεται ότι είναι άνθρωπος των πράξεων. Αναμένουμε ευόδωση των συντονισμένων προσπαθειών του υφυπουργού, του υπουγείου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο από το 2012.


6 Σχόλια

Ο βασίλης δεν έκανε ποτέ φανφάρες και διέφερε από τους κλασσικούς πολιτικούς. Δεν είχε και πλάτες οικονομικές για να τον προωθήσουν αλλά όλοι τον ήθελαν σε σημαντικές θέσεις για να βγάζει την δουλειά. Μπράβο στο Μητσοτάκη που ξέρει να ξεχωρίζει τους ικανούς από τους σπρωγμένους.

Ευγενικός,δραστήριος και καταρτισμένος σε αντίθεση με πολιτικούς με πολλά έτη πολιτικής δραστηριότητας.

ASTRINE, ο Βασίλης προέρχεται από οικογένεια υπουργών και μεγαλοδικαστικών. Δεν έκανε στην Αρκαδία φανφάρες, γιατί δεν ήταν ποτέ στην Αρκαδία. Αυτός και ο πατέρας του ήταν πρόεδροι του ΕΟΦ και ο ίδιος επί Καραμανλή και Σαμαρά ήταν γενικός γραμματέας του Υπ.Υγείας. Ο Θείος του Γ.Γ και Υπουργός Δημοσίων έργων. Ε, όχι και δεν είναι τζάκι.. Ικανός ή σπρωγμένος, διάλεξε εσύ λοιπόν. Εμείς στην Τρίπολη δεν τρώμε το Αστρινό κουτόχορτο που μας σερβίρετε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.