Όταν το κλειστό Τρίπολης φιλοξενούσε το 1999 Ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ γυναικών

Όταν το κλειστό Τρίπολης φιλοξενούσε το 1999 Ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ γυναικών

Μάιος 30, 2020 - 21:05
0 σχόλια

Το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης συμπληρώνει 42 χρόνια από την ημέρα εκείνη των εγκαινίων του το 1978 ωστόσο η 30η Μαίου αποτελεί ακόμα μια μέρα ορόσημο της ιστορίας για το ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμηρνιώτης γυρίζει 21 χρόνια πίσω και με μια συλλεκτική φωτογραφία από την προσωπική του συλλογή που ανέρτησε στα soacial media μας κοινοποιεί μια στιγμή από αγώνα της Προκριματικής Φάσης του  Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών που διοργανώσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης

Αναλυτικά το post του Γιαννη Σμυρνιώτη

Μάιος 1999 Κλειστό Γυμναστήριο Τρίπολης

Παρακολουθώντας αγώνα της Προκριματικής Φάσης του  Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών που διοργανώσαμε ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας με - από δεξιά - τον Γιώργο Βασιλακόπουλο (Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης) και τους αείμνηστους Αντώνη Ματσίγκο (Περιφερειάρχη Πελοποννήσου) και Σωτήρη Νάστο (πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας). Πίσω - από δεξιά - ο Γιάννης Κουρέτας και ο επίσης αείμνηστος Σταμάτης Σμυρνιώτης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.