Όταν η ΑΕΚ Τρίπολης σήκωσε το Κύπελλο Αρκαδίας κόντρα στον Μαντινειακό (vid)

Όταν η ΑΕΚ Τρίπολης σήκωσε το Κύπελλο Αρκαδίας κόντρα στον Μαντινειακό (vid)

Μάρτιος 20, 2019 - 10:08
0 σχόλια

Τα αφιερώματα του ArcadiaPortal.gr στους τελικούς του Κυπέλλου Αρκαδίας συνεχίζονται λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο εφετινό τελικό του Λεωνιδίου με την ΑΕΚ Τρίπολης (Τετάρτη 27/3, 16:00 στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης").

Σειρά της ΑΕΚ Τρίπολης να θυμηθούμε ξανά τον τελευταίο τελικό που έδωσε το παρών κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο Αρκαδίας κόντρα στον Μαντινειακό στις 12 Μαρτίου του 2014 με σκορ 2-1 έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζιούλη και ενώ νωρίτερα οι κιτρινόμαυροι είχαν ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ του Καραμάνου στο 14' και ο Μαντινειακός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Τζαβαλά στο 69'.

Η ΑΕΚ Τρίπολης πέντε χρόνια μετά την τελευταία της κατάκτηση Κυπέλλου Αρκαδίας και την τελευταία φορά που βρέθηκε σε τελικό επιστρέφει και πάλι στον μεγάλο τελικό του θεσμού έτοιμη να διεκδικήσει το 5ο τρόπαιο της ιστορίας της κόντρα στον πολυνίκη του θεσμού Λεωνίδιο.

Αναλυτικα το ρεπορτάζ από του ArcadiaPortal.gr από τον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Μαντινειακό στις 12 Μαρτίου του 2014

Παρακολουθείστε από τις δύο κάμερες του Arcadia Portal τα γκολ και την επίμαχη φάση του πέναλντι.

Σε ένα συναρπαστικό τελικό η ΑΕΚ Τρίπολης κέρδισε το Μαντινειακό με 2-1 και κατέκτησε το Κύπελλο Αρκαδίας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με αυτογκόλ του Καραμάνου  για να ισοφαρίσει ο Μαντινειακός στο 69’ με το Τζαβαλά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ζιούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και όσο το σκορ ήταν 1-ο υπέρ της ΑΕΚ Τρίπολης η ομάδα του Μαντινειακού έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες για την ισοφάριση ενώ η ΑΕΚ είχε δοκάρι.

Το φινάλε του αγώνα σημαδεύτηκε με μικροεντάσεις από φιλάθλους και παίκτες.

ΑΕΚ Τρίπολης: Κοκκινάκος, Ζαχαρόπουλος, Καπόγιαννης, Σπανάκης, Τερζής, Λιακόπουλος, Δρόσος (81' Ψύλλας), Μπέλτσος, Αποστολόπουλος (63' Αναστασόπουλος), Ζιούλης (92' Μανδρώνης), Κατσαρός.

Μαντινειακός: Πανόπουλος, Βιτωράτος, Περδικάρης, Γ. Παπαϊωάννου, Παπαδάτος, Μουστόγιαννης, Τζαβαλάς, Καραμάνος (37' Γκικόπουλος), Κολιτσίδας, Μάντζιαρης, Ζογκόλι (46' Μ. Παπαϊωάννου).

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/Z5ZCeawFbO0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.