«Όσκαρ» για το πιο σκληρό τάκλιν από το τοπικό Αρκαδίας (vid)

«Όσκαρ» για το πιο σκληρό τάκλιν από το τοπικό Αρκαδίας (vid)

Νοέμβριος 13, 2017 - 18:50
1 σχόλια

Τάκλιν viral από το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και τον αγώνα της Κανδήλας με τον Ηρακλή Σκοπής

Ένα μοναδικό αφιέρωμα από την αθλητική ιστοσελίδα «gazzetta.gr» στα πιο σκληρά τάκλιν που έχουμε δει στα Ελληνικά γήπεδα βρίσκεται και ένα από τις τοπικές κατηγορίες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Το «gazzetta.gr» αναδεικνύει τα πιο σκληρά τάκλιν στο σύγχρονο Ελληνικό ποδόσφαιρο μεταξύ των οποίων υπάρχει βίντεο από το ArcadiaPortal.gr και τον αγώνα του της Κανδήλας με τον Ηρακλή Σκοπής το 2011 όπου ένα τέτοιο τάκλιν παίρνει βραβείο όσκαρ σκληρότητας για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε και τελικά σταμάτησε τον αντίπαλο του.

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα βρίσκονται τάκλιν του Γιάννη Καλιντζάκη και του Λάζαρου Σέμου στον Τζιοβάνη, του Γρηγόρη Γεωργάτου στον Ντέμη Νικολαίδη και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, του Λισγάρα στον Σεμπά, του Γεωργιάδη στον Καράμπελα, του Ζε Ελίας στον Οκκά, του Τζιόλη στον Ζεκα του Σελίμου στον Μπέργκ και ασφαλώς αυτό του αγώνα της Κανδήλας με τον Ηρακλή Σκοπής.

Δείτε το βίντεο με το απίστευτο τάκλιν από τον αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος Αρκαδίας το 2011 μεταξύ της Κανδήλας και του Ηρακλής Σκοπής και πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα από το «gazzetta.gr».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr - ¨Εγκληματικό¨ τάκλιν Κανδήλα - Ηρακλής Σκοπής


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ρεζιλι διεθνως οι καντυλαιοι... χαχαχα. Δεν μπορει το gazzetta θα ειναι λεβιδεοι !!! Του αστρους που τους κοροιδευαμε εξεληχθηκαν,, οι δικοι μας εμεινα εκει στο 2001..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.