Όρθιος στην Τούμπα… ΠΑΟΚ – Αστέρας 0 - 0

Όρθιος στην Τούμπα… ΠΑΟΚ – Αστέρας 0 - 0

Μάιος 24, 2015 - 20:07
0 σχόλια

Δίχως νικητή έληξε ο αγώνας της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των αγώνων play off της Super League με την λευκή ισοπαλία να είναι το τελικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι όπου στα τελευταία λεπτά οι «κιτρινομπλέ» αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγο της αποβολής του Νίκο Φερνάνεζ.

Η αρκαδική ομάδα αντέδρασε, έβγαλε ψυχή και πάθιος και για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε αήττητη κόντρα στον ΠΑΟΚ επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, φεύγοντας με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από μία δύσκολη έδρα.

 Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλυτέρα στον αγώνα χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Μακ να σταματά στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου στο 5ο λεπτό. Ο ίδιο παίκτης στο 26’ βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης με το πλασέ του να καταλήγει αυτή την φορά άουτ όπως και το σουτ του Κάτσε στο 34’. Η καλυτερη στιγμή του για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο ήταν η κεφαλιά του Μπαράλες που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 13’ σε ένα πρώτο μέρος με λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες και τους «κιτρινομπλέ» να είναι καλά οργανωμένοι στην άμυνα κλείνοντας υποδειγματικά τους χώρους. 

Στην επανάληψη και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε πιο απειλητικός πιέζοντας για το γκολ. Στο 50’ και το 54’ ο Λούι δεν βρήκε στόχο μέσα από την περιοχή με τα σουτ που επιχείρησε να φεύγουν άουτ και στο 57’ το δυνατό σουτ του Μπαντιμανγκά με την μπάλα να έχει πορεία προς το τέρμα όμως ο Κόστα να βάζει προβολή την τελευταία στιγμή και ουσιαστικά να γλυτώνει την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του καλή στιγμή είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Κουλούρη στο 65’ από το ύψος του πέναλτι. Στο 78’ ο Θεοδωρόπουλος έδειξε τα αντανακλαστικά του διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Περέιρα.  Στο 83ο λεπτό η αρκαδική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Νίκο Φερνάντες που είχε περάσε αλλαγή στο 75’  αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον Αστέρα με 10 παίκτες. Το παιχνίδι πήρε φωτιά με τους γηπεδούχους να πιέζουν την εστία του Θεοδωρόπουλου, με τους «κιτρινομπλέ» να αντέχουν και με καλά οργανωμένη άμυνα να καταφέρνουν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας των play off μέσα από μία δύσκολη έδρα.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Νομπόα (79' Σαββίδης), Τζιόλης, Κάτσε, Μακ (72' Πόζογλου), Παπαδόπουλος (60' Κουλούρης), Περέιρα.

Αστέρας Τρίπολης: Θεωδορόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε (75' Φερνάντεθ), Μπαντιμπανγκά (84' Τσοκάνης), Μάσα (87' Ζησόπουλος), Μπαράλες

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.