«Όρθιος» στα Πηγάδια... Ξάνθη - Αστέρας 0-0

«Όρθιος» στα Πηγάδια... Ξάνθη - Αστέρας 0-0

Μάρτιος 09, 2019 - 18:00
3 σχόλια

Όρθιος έμεινε στα Πηγάδια ο Αστέρας Τρίπολης φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ακριτική πόλη μετά το ισόπαλο 0-0 με την Ξάνθη στο παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η αρκαδική ομάδα αμύνθηκε άριστα, έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 81' από την αποβολή του Μπελόκ και λίγο έλειψε να πάρει και την νίκη στην πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μανιά στο 89'.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν πολλές και καλές ευκαιρίες με τις δυνατές μονομαχίες να έχουν την τιμητική τους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος έχοντας ουσιαστικά την κυκλοφορία της μπάλα χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική πλην της ευκαιρίας του Μπαξεβανίδη συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Τζουρίτσκοβιτς, ξαναπήρε την μπάλα, έκανε το διαγώνιο δεξί σουτ δεξιά εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε έξω.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη με τον Αστέρα Τρίπολης να περιορίζεται κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα κλείνοντας εξαιρετικά όλους τους χώρους γύρω από την περιοχή του. Στο 81' η αρκαδική ομάδα έμεινε με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπελόκ με τους κιτρινομπλέ να φθάνουν μια ανάσα από το γκολ στο 89' με τον Μανιά να χάνει από κοντά μεγάλη ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς να τον σταματά με τα πόδια για το τελικό 0-0.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάσο, Καμαρά, Μπαριέντος (82' Ουίλιαμ), Σαρπόνγκ (46' Μπρίτο), Τζουρίτσκοβιτς, Καντά (58' Κοβάτσεβιτς), Γέντρισεκ. Μαρκόβσκι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Φερνάντεθ (80' Τασουλής), Καλτσάς (86' Χριστόπουλος), Μανιάς, Αραβίδης (57' Ρόλε).

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

''Μάζευε κι΄ας είν΄ και ρόγες'' ! Πάντως αν ο Αστέρας έπαιζε όπως και με τον Παναιτωλικό θα είχε σίγουρα το τρίποντο με τα χάλια που είχε η Ξάνθη ~!

Ξέρει κάποιος γιατί αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα;

Σκεψου Γιωργο αν ηταν ξενος ο ρεφερυ τι θα ειχε γινει με το ακουσιο και μη παρατεταμενο τραβηγμα και εκτος περιοχης?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.