«Όρθιος» ο Παναρκαδικός στην Αμαλιάδα, πρώτος βαθμός για το Λεωνίδιο

«Όρθιος» ο Παναρκαδικός στην Αμαλιάδα, πρώτος βαθμός για το Λεωνίδιο

Ιανουάριος 21, 2018 - 17:18
0 σχόλια

Δύο ισοπαλίες για τις ομάδες της Αρκαδίας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Παναρκαδικό μένει όρθιος στην Αμαλιάδα και το Λεωνίδιο να σπάει το ρόδι κόντρα στον Παλληξουριακό.

Στην Αμαλιάδα μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το τριφύλλι παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει έναν σπουδαίο βαθμό.  Ο Μπαρμπαρούσης στο 27 έκανε το 1-0 για τον Αστέρα με τον Γιουγκούδη να κάνει το 1-1 στο 32’. Στο 87’΄και πάλι ο Μπαρμπαρούσης έκανε το 2-1 με τον Συρεγγέλα στο 95’ να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2 λυτρώνοντας την ομάδα του.

Στο Λεωνίδιο οι ερυθρόλευκοι μπήκαν καλά έχασαν ευκαιρίες με συμαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Χιώτη στο πρώτο ημίχρονο με τον Παλληξουριακό κόντρα στην ροή του αγώνα να ανοίγει το σκορ στο 71’ με τον Αραβαντινό. Η απάντηση της ομάδας της Νότιας Κυνουρίας ήρθε στο 93’ με τον πολύπειρο Πιτ Κυρίο να κάνει το τελικό 1-1 δίνοντας τον πρώτο βαθμό στο Λεωνίδιο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.