Ορκωμοσία του νέου δημάρχου Στάθη Κούλη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας (pics,vid)

Ορκωμοσία του νέου δημάρχου Στάθη Κούλη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας (pics,vid)

Αύγουστος 28, 2019 - 19:45
0 σχόλια

Την Τρίτη 27 Αυγούστου στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στη Δημητσάνα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου Ευστάθιου Κούλη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, η θητεία των οποίων ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται το 2023.

 Συγγενείς, φίλοι και υποστηρικτές των νεοεκλεγέντων είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς και τα χαμόγελα περίσσευαν. Οι επικεφαλής των παρατάξεων δέχονταν τις ευχές των παρευρισκομένων για μια γόνιμη θητεία και εποικοδομητικές συνεργασίες για το καλό της Γορτυνίας.

Παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείο περιβάλλοντος υπεύθυνου για τη διαχείριση των απορριμμάτων, του Δ. Καφαντάρη απερχόμενου δήμαρχου Πύλου Νέστωρος τελέσθηκε η θρησκευτική τελετή του αγιασμού και η ορκωμοσία του δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων και των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων.

Έπειτα τον λόγο έλαβαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τέλος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας μίλησε για την σκληρή δουλειά που θα επιτελέσει στον δήμο Γορτυνίας, χωρίς ιδιοτέλειες.

Ευχαριστούμε την Αρκαδική Ραδιοφωνία Τηλεόραση για την παραχώρηση του υλικού.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ορκωμοσία του νέου δημάρχου Στάθη Κούλη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.