Τατούλης

Ορκωμοσία της Ε ΕΣΣΟ 2019 στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ορκωμοσία της Ε ΕΣΣΟ 2019 στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 03, 2019 - 06:27
0 σχόλια

Δώδεκα μέρες άδειας εδόθησαν στους ορκισθέντες  στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών της Ε'  ΕΣΣΟ 2019, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

Η σημερινή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους 458 νεοσύλλεκτους οι οποίοι έδωσαν τον όρκο του Έλληνα στρατιώτη και τώρα καλούνται να συνεχίσουν την υψηλή αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων που βρέθηκαν στην Αεροπορία από πολλές περιοχές της Ελλάδας για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή ορκωμοσίας στην Τρίπολη.

Τα συναισθήματα συγκίνησης κυριάρχησαν στους οικείους των ορκισθέντων σμηνιτών, οι οποίοι χειροκροτούσαν διαρκώς τους νέους που από σήμερα υπηρετούν την πατρίδα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ορκωμοσία στην 124 ΠΒΕ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.