Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Β' ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Β' ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 06, 2017 - 12:35
0 σχόλια

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2017 Β'  ΕΣΣΟ στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη την Πέμπτη 6 Απριλίου.

Η σημερινή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους 797 νεοσύλλεκτους, διότι έδωσαν τον όρκο του Έλληνα στρατιώτη και έτσι τώρα καλούνται να συνεχίσουν την υψηλή αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων που βρέθηκαν στην Αεροπορία από πολλές περιοχές για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή ορκωμοσίας στην Τρίπολη.

Τα συναισθήματα συγκίνησης κυριάρχησαν από τους οικείους ανθρώπους των ορκισθέντων οπλιτών, οι οποίοι χειροκροτούσαν και αναφωνούσαν «μπράβο!».

Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας που παρευρέθηκε στην ορκωμοσία έδωσε 13 μέρες άδειας στους νεοσύλλεκτους ενόψει Πάσχα, με τους συγγενής και τους φίλους των νεοσυλλέκτων να καταχειροκροτούν αυτή την απόφαση του αρχηγού.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Β' ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.