Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών Δ' ΕΣΣΟ 2017 παρουσία του υφυπουργού Τέρενς Κουίκ στην 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών Δ' ΕΣΣΟ 2017 παρουσία του υφυπουργού Τέρενς Κουίκ στην 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Αύγουστος 03, 2017 - 12:20
0 σχόλια

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, μεγάλη ήταν η προσέλευση κόσμου στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Δ'  ΕΣΣΟ 2017 την Πέμπτη 3 Αυγούστου στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

Το «παρών» στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό Τέρενς Κουίκ, καθώς στη σειρά κατάταξης που ορκίστηκε σήμερα, βρισκόταν ο γιος του.

Η σημερινή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους  νεοσυλλέκτους οι οποίοι έδωσαν τον όρκο του Έλληνα στρατιώτη και έτσι τώρα καλούνται να συνεχίσουν την υψηλή αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Πάρα πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων που βρέθηκαν στην Αεροπορία από πολλές περιοχές για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή ορκωμοσίας στην Τρίπολη.

Τα συναισθήματα συγκίνησης κυριάρχησαν από τους οικείους ανθρώπους των ορκισθέντων οπλιτών, οι οποίοι τους καταχειροκρότησαν.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ορκωμοσία Δ' ΕΣΣΟ 2017 παρουσία του υφυπουργού Τέρενς Κουίκ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.