Οριστική αποβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τη Διεθνή Ομοσπονδία

Οριστική αποβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τη Διεθνή Ομοσπονδία

Οκτώβριος 11, 2018 - 11:13
1 σχόλια

Σε οριστική αποβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προχώρησε η Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρών Σταυρών.

Η ενέργεια αυτή έρχεται σαν συνέπεια της αδυναμίας της διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να να συμμορφωθεί με όσα επανειλημμένα του έχουν ζητηθεί. Τι απαντά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για τη φημολογούμενη διαγραφή του από τη Διεθνή Ομοσπονδία 4.10.2018 Τι απαντά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για τη φημολογούμενη διαγραφή του από τη Διεθνή Ομοσπονδία Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΙ, σχετική επιστολή στη διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εστάλη την Τετάρτη από τη Διεθνή Ομοσπονδία, αλλά ακόμα δεν έχει παραλειφθεί.

Οι διοικήσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δεν προέβησαν στις απαιτούμενες τροποποιήσεις στο καταστατικό όπως είχαν υποσχεθεί, ενώ η διοίκηση είχε προγραμματίσει να συνεδριάσει σήμερα Πέμπτη για το θέμα, αλλά δεν πρόλαβε τις εξελίξεις. Σημειώνεται ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρών Σταυρών/Ερυθράς Ημισελήνου είχε προειδοποιήσει σχετικά από το 2012, ενώ η αποβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τη Διεθνή Ομοσπονδία, συνεπάγεται την αναστολή όλων των εν εξελίξει προγραμμάτων της οργάνωσης στην Ελλάδα.

Πηγή: lifo.gr
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σε εποχή γενικευμένης παρακμής -πρωθυπουργός Αλέκσης - το ίδιο συνέβη και με τη UNISEF. Οι σοβαροί θεσμοί του πολιτισμένου κόσμου εμπιστεύονται μόνο ό,τι τσεκάρουν μέσω τρόικας. Και σε τελική ανάλυση και στο ποδόσφαιρο στα ζόρισ ξένοι διαιτητές έρχονται. Η ντόπια σαπίλα αλλάζει κυβερνήσεις για να μην αλλάξει η ίδια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.