Ορχομενός - Πανθυρεατικός 1-1 (vid)

Ορχομενός - Πανθυρεατικός 1-1 (vid)

Οκτώβριος 23, 2016 - 19:16
0 σχόλια

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ανάμεσα στον Ορχομενό και τον Πανθυρεατικό στο Δημοτικό γήπεδο Λεβιδίου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πανθυρεατικός ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες όμως ο Ορχομενός ήταν η ομάδα που έβγαλε πολλά αποθέματα ψυχής με αποτέλεσμα η προσπάθεια του να επιβραβευτεί φρενάροντας έτσι τους κιτρινόμαυρους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο πορτιέρο της ομάδας του Λεβιδίου Γιάννης Καραμπής πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις όντας σταθερός σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ισόπαλο δίχως τέρματα με τις δύο καλύτερες στιγμές να ανήκουν στον Αγγελόπουλο από πλευράς Ορχομενού με το διαγώνιο σουτ να φεύγει λίγο άουτ και στον Σταμάτη για τον Ορχομενό με το πλασέ να σταματά στον Σούρσο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και η είσοδος του Κώστα Μπάρλα στο παιχνίδι έδωσε καλύτερη κυκλοφορία στον Πανθυρεατικό. Ο έμπειρος επιθετικός στο 57’ άνοιξε το σκορ μετά την λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Ορχομενού δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.  Η απάντηση του Λεβιδίου ήταν άμεση και στο  62’ ο Δημήτρης Νέζος εκμεταλλεύτηκε αυτή την φορά το λάθος των παιχτών του Πανθυρεατικού όπου με ψύχραιμο τρόπο και δυνατό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα στα δίχτυα για το 1-1.

Στην συνέχεια ο Πανθυρεατικός πίεσε μπροστά από τα καρέ του Ορχομενού με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τις γρήγορες αντεπιθέσεις όπου και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Καραμπή ωστόσο και πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Λεβιδίου να σταματούν τις προσπάθειες της ομάδας του Άστρους με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ορχομενός-Πανθυρεατικός 1-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.