Ορχομενός Λεβιδίου: «Υπάρχουν ήττες πιο θριαμβευτικές από νίκες» (vid)

Ορχομενός Λεβιδίου: «Υπάρχουν ήττες πιο θριαμβευτικές από νίκες» (vid)

Μάρτιος 08, 2017 - 22:27
3 σχόλια

Ο Ορχομενός έφθασε κοντά στην κατάκτηση του κυπελλου Αρκαδίας με την αγωνιστική του εικόνα να είναι εξαιρετική και να κοιτά στα μάτια το Λεωνίδιο φθάνοντας το παιχνίδι μέχρι την παράταση.

Το πάθος και η θέληση του άψογα διαβασμένου και πειθαρχημένου Ορχομενού στον αγωνιστικό χώρο ξεχείλιζε με τους ποδοσφαιριστές του Λεβιδίου να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του τελικού.

Η ήττα δεν αμφισβητεί την τεράστια προσπάθεια με τον Ορχομενό να κερδίζει το ζεστό χειροκρότημα όχι μόνο των φιλάθλων του αλλά και ολόκληρου του γηπέδου καθώς επίσης και των αντιπάλων τους που αναγνώρισαν αυτή την προσπάθεια.

Μάλιστα ο Ορχομενός φρόντισε μέσω της επίσης σελίδας του στο facebook να στείλει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που αναφέρει: "Υπάρχουν ήττες πιο θριαμβευτικές από νίκες".

Δείτε τα πλάνα από την απονομή των μεταλλίων και του αναμνηστικού κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές του Ορχομενού Λεβιδίου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η απονομή του Ορχομενού


3 Σχόλια

εππρεπε να σας επεζε ο γκριτζεπης πρωτος διαιτητης με την αποδοση που ειχε το λεωνιδιο θα παιρνατε και το κυπαλο στο λεβιδι αλλα δεν μπορεσατε να τον βαλεται απο τεταρτος τι να σας εκανε χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

Για τους φίλους που διάβασαν το μήνυμά σου, να κάνω και τη μετάφραση: έππρεπε = έπρεπε έπεζε = έπαιζε κύπαλο = κύπελλο βάλεται = βάλετε Ρε tirlantinio πόνεσαν τα μάτια μας!!! Και το χαχαχαχα παραλίγο να το γράψεις λάθος.

Ήταν πολύ ωραία να το βλέπεις απο το γήπεδο έχοντας πληρώσει εισιτήριο 5€ ή ακόμα πιο ωραία απο το καναπέ μέσω live streaming. χα χα χα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.