Ορχομενός - ΑΕΚ Τρίπολης 2 - 0 (vid)

Ορχομενός - ΑΕΚ Τρίπολης 2 - 0 (vid)

Ιανουάριος 29, 2017 - 19:00
1 σχόλια

Ο Ορχομενός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ Τρίπολης στο Λεβίδι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και έτσι βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Λεβιδίου ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 17ο δευτερόλεπτο κατάφερε να ανοίξει το σκορ πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο φετινό τέρμα της Α’ Αρκαδίας. Ο Ζιάζιαρης από τα αριστερά έκανε πολύ ωραία προσπάθεια και γύρισμα στην περιοχή με τον Γιαννούλη στην προσπάθεια του να διώξει να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0.

Η ΑΕΚ Τρίπολης στην συνέχεια προσπάθησε δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία όλων το δοκάρι του Ευγένιου Πετρόπουλου στο 31’ με τον Ορχομενό να στέκεται άριστα στο γήπεδο και να διαχειρίζεται το υπέρ του προβάδισμα.

Στο 61’ ο Γιάννης Σταμάτης με ένα ξαφνικό μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Πετρόπουλο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ορχομενού να πετυχαίνει ένα από τα καλύτερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στην συνέχεια  να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ που βρήκαν σε ετοιμότητα τον πολύ σταθερό Καραμπή με τον Ορχομενό να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Ορχμενού Λεβιδίου με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ορχομενός-ΑΕΚ Τρίπολης 2-0


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.