Οργισμένη ανακοίνωση των Tigers: Μπάκο - Καϋμενάκη αναλάβετε δράση

Οργισμένη ανακοίνωση των Tigers: Μπάκο - Καϋμενάκη αναλάβετε δράση

Δεκέμβριος 17, 2019 - 14:55
25 σχόλια

Με μια ανακοίνωση σε πολύ υψηλούς τόνους οι Tigers παίρνουν θέση για την ήττα της ομάδας με τον Ολυμπιακό αλλά και για την γενική της πορεία στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Αναλυτικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (17/12/19)

"ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ !"

Μετά την ντροπιαστική αγωνιστική ήττα και την αηδιαστική εικόνα στις κερκίδες ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, μαζί με αυτά που είχαν προηγηθεί όλη την προηγούμενη εβδομάδα καθώς και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ΕΜΕΙΣ με ονόματα και πράξεις.

Τα τελευταία χρόνια είμαστε στο ίδιο έργο θεατές! Βλέπουμε μια ομάδα συνεχώς να παραπαίει, να έχει χάσει την αίγλη της απέναντι σε φιλάθλους και αντιπάλους και να μην αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ. Από το καλοκαίρι μας παρουσιάσατε ένα πρότζεκτ υποτίθεται ανάπτυξης και απογείωσης. Φέρατε μια καραβιά από ξένους παίκτες, προπονητές που τελικά είδαμε τι έργο άφησαν. Προπονητές δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε αλλά είναι οφθαλμοφανέσταστο ακόμα και στον πιο άσχετο ποιος έχει την ευθύνη για όλο αυτό το έκτρωμα που μας πλασάρετε κάθε χρόνο μαζί με τα παπαγαλάκια σας και τους όποιους υπαλλήλους σας.

Ο αποτυχημένος - πολυταξιδεμένος μανατζαραίος είναι ο πρώτος που αντί να απολογηθεί για τις συνεχόμενες λανθασμένες επιλογές το παίζει αφεντικό, συνεχίζει τις πελατειακές του σχέσεις και αναρωτιόμαστε ποιος τον κρατάει και δεν φεύγει. Τόσες αλλαγές χωρίς αποτέλεσμα και οι μόνοι που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους είναι αυτοί που έχουν φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο. Εκεί που πρωταγωνιστούσαμε και έτρεμαν όλοι το Κολοκοτρώνης έχουμε καταντήσει παιδική χαρά. Θα θέλαμε να ξέραμε τα κανονικά αφεντικά τι λένε για όλα αυτά και για αυτή την παρακμή.

Όσον αφορά τα χθεσινά...αποκλειστικά υπεύθυνοι είστε όλοι εκεί στη διοίκηση. Πρώτη φορά σε τέτοιο αγώνα πωλούνταν εισιτήρια ελεύθερα από την μπουτίκ της ομάδος με αποτέλεσμα να δώσετε το μισό γήπεδο στους φιλοξενούμενους, μέχρι καντίνες με κασκόλ τους είχαν στηθεί έξω από το γήπεδο και εσείς αδιαφορήσατε πλήρως για αυτή την εικόνα! Με τις πράξεις αυτές δείχνετε ότι δεν σέβεστε τον κόσμο της πόλης που στηρίζει τόσα χρόνια τον ΑΣΤΕΡΑ. Έτσι δημιουργείς οπαδούς; Έτσι μαζεύεις κόσμο; Έτσι γίνεσαι μεγάλη ομάδα; Αν θεωρείτε ότι αυτός είναι ο τρόπος τότε είστε το λιγότερο ΑΣΧΕΤΟΙ. Δυστυχώς φαίνεται ότι σας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα παρά το να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία, κόσμο και έδρα! Η καραμέλα που σκοπίμως φωνάζετε για την πόλη που δεν στηρίζει ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Όσον αφορά τους παίχτες...να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας και να παίζετε σαν άντρες όχι σαν κότες όπως την Κυριακή. Όποιος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος ας μην παίζει. Χρωστάτε μια συγγνώμη και στον κόσμο.

ΜΠΑΚΟ - ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ...ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ επιτέλους δράση...Μην αφήνετε την ομάδα σε χέρια περαστικών. Δείτε τι έχει μαζευτεί εκεί μέσα και πως έχουν καταντήσει την ομάδα. Είναι κρίμα όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει να το αφήσετε να διαλυθεί. Εσείς μας κάνατε εδώ και χρόνια να πιστέψουμε στον Αστέρα! Εσείς κάνατε μικρούς ΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥΣ να ονειρεύονται για το ΑΣΤΕΡΙ. Εσείς ΜΟΝΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ μπορείτε να τον φτάσετε ψηλά και να γίνει πάλι Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ. Σταματήστε λοιπόν να τηρείτε σιγή ιχθύος, βγείτε μπροστά και διορθώστε τα όλα!

TIGERS CLUB EST. 2006 - ASTERAS TRIPOLIS ULTRAS
 

Ειδήσεις: 

25 Σχόλια

Το πρόβλημα - τόσοι που είστε - είναι πως δεν μπορείτε να απειλήσετε με αποχή στο επόμενο, να δουν τι σημαίνει άδειο γήπεδο!

Έλα μωρέ θα πουν τώρα, εμείς έχουμε κάνει τα πάντα και εσείς γυρνάτε την πλάτη στην ομάδα., τι θέλετε τώρα?? γιατί να πάρουμε παίχτες και πως να τους πείσουμε να ρθουν στην Τρίπολη όταν το γήπεδο κόβει 500 εισητήρια το παιχνίδι. Κάποτε σε περιόδους που η ομάδα πάλι δεν πήγαινε καλά η διοίκηση έκανε κινήσεις χωρίς πολλές φανφάρες και ανέτρεπε την κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια σε οποιαδήποτε αρνητική κριτική απαντάει ότι ο κόσμος φταίει που δεν έρχεται στο γήπεδο. Είναι ντροπή σε παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες το Κολοκοτρώνης να γίνεται έδρα των αντιπάλων.

Όταν πάει κάποιος να κάνει κριτική στην ομάδα αμέσως γυρνάτε το μπαλάκι στην εξέδρα. Ο Αστέρας έχει πολύ καλή έδρα....οι οργανωμένοι είναι οργανωμένοι από τους καλύτερους της σούπερ λιγκ, κ δεν βρίσκω που κολλάει ο κόσμος με τις μεταγραφές. Δλδ μας λέτε πως αν μια ομάδα κόβει 2900 εισιτήρια πως δεν πρέπει να κάνει μεταγραφές; Αν δείτε τα εισιτήρια ο Αστέρας έρχεται 6ος στα εισιτήρια. Περνάει ομάδες όπως η Ξάνθη ο Ατρόμητος ακόμη κ την ΑΕΛ έχει περάσει . Κόψτε το παραμύθι με τον κόσμο...κ απαντήστε ειλικρινά...γιατί δεν έχει ο Αστέρας παίχτες. Επίσης μόνο οι tigers είδα εγώ να καινε το γήπεδο.

Τιγρηδες δεν σας παίρνει κανένας στα σοβαρα.Γιατι; Απλά είσαστε τρεις κι ο κούκος.Μη γινεσθε λοιπόν γραφικοι.Ειλικρινα σας δουλεύουν.Αυτοι που περνάνε καλά θα συνεχίσουν να περνάνε καλά.Εσεις απλά θα ακούσετε και θα βράζετε με το ζουμί σας.

Η ανεπάρκεια των ιδιοκτητών της ομάδας καταλάβουν πως επειδή αυτοί εμπορεύονται το άθλημα ( και καλά κάνουν) με το ίδιο μάτι θα προσεγγίζει την ομάδα και ο φιλαθλος.!!! Απέναντι στηνφιλαθλη τρίπολη υπάρχει μια ανεξγγητη σνομπ συμπεριφορά. Ήδη εισπρατουν τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς τους αυτής.

Έλα ρε προσγειωθείτε υπεροπτες και λίγα γκολ φάγατε θέλατε να κερδίσετε τον Ολυμπιακό.ΡΑΧΟΥΛΕΣ Ε ΡΑΧΟΥΛΕΣ.

οπως ελεγε και το τραγουδακι τη κυριακη,ΔΕΚΑ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ εισαστε,οποτε τι να σας ακουσει η διοικηση ? εχετε παρουσια εσεις ? ναι ετσι ειναι οι οργανωμενοι ρε σουργελα,παμε και στο αλλο,χασατε απο τον ολυμπιακο και βγαλατε ανακοινωση,γιατι δε βγαζατε και με την αεκ η παο? μηπως επειδη οι θεωριτικα "αρχηγοι" σας ειναι ο ενας αεκτζης,και στον αγωνα με αεκ παραταει το πεταλο και περναει στην αντιπαλη εξεδρα!!! (υπαρχουν και φωτο) η ο αλλος παναθηναικος? εχετε υπαρξη και λογο εσεις? απολυτως κανεναν ,οποτε φωναχτε πειτε οτι θελετε,αλλα κανενας δε σας ακουει

Οταν η λίστα γράφει ΑΒ ψωνίζεις από ΑΒ και έχεις λεφτά στην τσέπη για ΑΒ. Οταν σε στέλνουν να βρεις προσφορές στην Ισπανία, συγγνώμη στον Γαλαξία θα πάρεις lenor 1+1. Αλλά ό,τι και να προσφέρει το μαγαζί είναι δικό τους και οι διαμαρτυρόμενοι δεν έχουν λόγο διαμαρτυρίας. Σε ομάδα με ραχοκοκαλιά φιλάθλων και ιστορία αλλάζουν τα πράγματα. Σε τεχνητο κατασκεύασμα της ερήμου του Ντουμπάι πως έχεις λόγο;

19:45 τέτοιους στόκους έχει ο Αστέρας.Θυμασαι περσινά ξυνα σταφύλια.Ξυπνα και κοίτα να σωθείς στοκε ε στοκε.

Οmanager εχει πολλες ευθυνες με τα φλεσουρα που εφερε ως ποτε θα εχει ασυλια; Αληθεια αλλοι μανατζαραιοι δεν υπαρχουν στην Ελλαδα; εστω και λιγοτερο ομορφοι;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΝΕ ΟΙ TIGER.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΕΛΟΣ.TIGER ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Το ενδιαφέρον -και το χρήμα- πλέον είναι στις ανεμογεννήτριες και στην ενέργεια, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο τεχνικός.διευθυντης έχει πλάτες όπως και οι Αφοί μόνο ο κόσμος μπορεί να τους διώξει

Μπράβο αλάνια παλληκαρακια με ψυχή απο ατσάλι ταιγκερς ζητήστε επειγόντως απο . Μπακο .. . Κειμενάκι μποροβηλο . Ρασταβατς μεταγραφές πριν το πρωτο ματς κυπέλλου με το αεκακι στης αρχες ιανουαριου να.παίξουμε στα ισσα την ενωση για προκριση . Τα παλτά των . Μανατζαραιων και του βλακα . Προπονητη . Χιμενεθ τον *ΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΈΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ .Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.Η ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΟΣ

Ρε λεβέντες όταν η ομάδα ανέβαινε τις κατηγορίες με ασανσέρ και για 15 χρόνια μάτωναν τις θάλασσες ήταν καλοί οι αφοί και τώρσ αλοιφή; Αλλο αν τώρα άλλαξαν τα κόζια και δεν περνάει η μπογιά τους.

@15:50 ,το Αεκακι έχει 12 Πρωταθλήματα και 15 κύπελλα ,κοίταξε τα του οίκου μας ,μήπως αλλάξουμε ρότα τον Γενάρη με καμια μεταγραφή Έλληνα ,Σέρβου,Πολωνού ,Σκανδιναβου παιχταρα ,το πείραμα viva espana δεν βγήκε !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.