Οργή προκάλεσαν τα «έμμισθα πολιτικά φουστάνια» του Περικλή Μαντά

Οργή προκάλεσαν τα «έμμισθα πολιτικά φουστάνια» του Περικλή Μαντά

Αύγουστος 31, 2018 - 11:45
5 σχόλια

Γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακός σύμβουλος στον Νομό Περικλής Μαντάς με αφορμή το δελτίο Τύπου της Αντωνίας Μπούζα όπου σχολίαζε την κριτική που ο κ. Μαντάς είχε ασκήσει για την Αρχαία Μεσσήνη (δείτε ΕΔΩ) επιτέθηκε με σχόλιό του στην Αντωνία Μπούζα, αλλά παράλληλα τα έβαλε με όλες τις κυρίες της περιφερειακής αρχής, χαρακτηρίζοντάς τις «πολιτικά φουστάνια» πίσω από τα οποία κρύβεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαντάς σημειώνει: «Η καθημερινή αυτογελοιοποίηση της κ. Μπούζα αποτελεί προσωπική της πολιτική επιλογή. Με τη σημερινή ανακοίνωσή της όμως, η νεόκοπη Αντιπεριφερειάρχης, το μόνο που κατάφερε να επιβεβαιώσει είναι πως δυο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα: το σύμπαν και η πολιτική ιδιοτέλεια.  Αν και για το σύμπαν δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος. Όσο για τον κ. Τατούλη ας απολογηθεί για το έργο του στους πολίτες της Πελοποννήσου κι ας σταματήσει επιτέλους να κρύβεται πίσω από έμμισθα πολιτικά ''φουστάνια'' όλων των ειδών, που έχει γύρω του».

Το σχόλιο του κ. Μαντά προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, όπως είναι φυσικό, καθώς ο περιφερειακός σύμβουλος δεν έδωσε μια πολιτική απάντηση, αλλά προχώρησε σε ένα σχόλιο με σεξιστικό χαρακτήρα, που θίγει άμεσα τις γυναίκες αντιπεριφερειάρχες: Νικολάκου, Αλειφέρη, Παναγιωτοπούλου, Τζανετέα και Μπούζα.

Η κυρία Μπούζα, πάντως, με παρέμβασή της στο κανάλι «Μεσόγειος» ζήτησε τη διαγραφή Μαντά.

 


5 Σχόλια

Διάβασα το σχόλιο και δεν διαπίστωσα τον ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ που αναφέρετε. Ντροπή

Κανένα σεξιστικό σχολειο δεν είδα. Μήπως πρέπει να ποινικοποιησουμε και τις εκφράσεις και τις παροιμίες μας;

@18:36 "σχόλιο" είναι η λέξη. Επίσης από πότε ήταν αυτή η έκφραση τμήμα των εκφράσεων και των παροιμιών μας;

Ο Μαντάς παλεύει καιρό τώρα να πάρει καμία θεσούλα και όλο παρεμβάσεις του *** κάνει και πατάτες λέει. Κλασσική περίπτωσή ανερχόμενου σφουγγοκωλαριου που παλεύει να ανέβει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.