Ορφέας Τρίπολης: Έναρξη νέας καλλιτεχνικής χρονιάς και ακροάσεις για νέα μέλη

Ορφέας Τρίπολης: Έναρξη νέας καλλιτεχνικής χρονιάς και ακροάσεις για νέα μέλη

Σεπτέμβριος 28, 2018 - 18:15
0 σχόλια

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00, ξεκινούν οι δοκιμές του παιδικού τμήματος της Χορωδίας «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» με ανανεωμένα πρόσωπα στο καλλιτεχνικό «τιμόνι» και με κύριο στόχο την χορωδιακή διαπαιδαγώγηση και φωνητική αγωγή και σκοπό την αναμόρφωση της χορωδιακής πράξης στην πόλη μας. Στο παιδικό τμήμα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 7-18 ετών, και αποτελεί πηγή έμπνευσης για να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους στη μουσική.

Την Δευτερά 01 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21.30, το μικτό τμήμα ξεκινάει την νέα προετοιμασία για την καλλιτεχνική χρονιά που ακολουθεί, έχοντας στην πρόσφατη παρακαταθήκη του την αξιόλογη εμφάνιση στο έργο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» (δ/ση Θ. Λεμπέσης )κατά τον 3ήμερο τοπικό εορτασμό της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς (197η επέτειος), το μαγικό ταξίδι στην μουσική του Μίκη Θεοδωράκη με τον Παναγή Μπαρμπάτη «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ» (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ναύπλιο, Πάτρα, εκπομπή «Στην υγειά μας βρε παιδιά»), MESSIAH του Hendel (δ/ση Α. Συμεωνίδης). Προσκαλούμε δυναμικά ΝΕΑ μέλη (ηλικίας 18 και άνω) να γίνουν συνεπιβάτες σε αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι που ξεκινάμε στον «ΟΡΦΕΑ» μας, που μπαίνει πλέον στα 40 χρόνια αξιόλογης και συνεπής καλλιτεχνικής παρουσίας στην καλλιτεχνική
ζωή και ιστορία της πόλης μας και την Ελλάδας μας.

Με μοναδικό μέσο τη φωνή, η συμμετοχή στις Χορωδίες καλλιεργεί την ευαισθησία, την καλλιτεχνική έκφραση και την κοινωνική μάθηση μέσα από την ομάδα. Σας προσκαλούμε στα χορωδιακά τμήματα του «ΟΡΦΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» με διάθεση να προάγουμε τη μουσική πνευματικότητα του τόπου μας.

Σας περιμένουμε για να νοιώσουμε μαζί τη ζωντάνια της έκφρασης!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.