Ορέ, πού πάμε;..

Ορέ, πού πάμε;..

Μάιος 28, 2019 - 19:02
0 σχόλια

Ω, άνδρες Τριπολίτες, την Κυριακή που πέρασε, μιλήσαμε. Τι είπαμε, όμως; Βγάλαμε το άχτι μας, αλλά μέσα στο άχτι μας βγάλαμε και κάτι νούμερα... άλλο πράμα!

Νούμερο ένα, τον Βελόπουλο. Τον ανθρωπο που πουλούσε χειρόγραφα του Ιησού Χριστού, βοήθειά μας. Τι έλεγε ο ίδιοςγια το βιβλίο με τις επιστολές του Χριστού; ««Εχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Επιστολή δική του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού, του Θεού μας! Το καταλαβαίνετε; Δεν το πιστεύετε; Ορίστε! Επιστολή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Να τη. Αυτή εδώ είναι. Την έγραψε ο ίδιος. Ο ίδιος ο Θεός μας, ο Χριστός μας γράφει επιστολή. Να τη, ρε παιδιά! Επιστολή του Χριστού μας, του Ιησού μας. Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός τις έγραψε. Εδώ μέσα είναι. Νιώθω δέος και μόνο που το κρατώ στα χέρια μου, να έχω τις επιστολές του Ιησού. Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο;».

Τον άνθρωπο που αποκάλυψε ότι οι οδοντόκρεμες περιέχουν δηλητήριο που θα μας αφανίσει, τον άνθρωπο που πουλάει ένα σκεύασμα που κάνει για όλα: από πονόδοντο ως ακρωτηριασμό άκρου και από έγκαυμα ως ψυχική νόσο.. Το Telopone.

Νούμερο δύο: τον Αλέξη Γεωργούλη. Παλιό ζεν πρεμιέ με σουξέ στα δεκαπεντάχρονα. Που όταν τον ρώτησε δημοσιογράφος τι θα διεκδικήσει στην Ευρωβουλή, είπε: «Άκουσα έναν υπουργό και μου εξήγησε το cash rebate. Αυτό θα διεκδικήσω».

Προχώρα, Αλέξη! Θα χορτάσεις καθισιό!

Νούμερο τρία: ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει περιοριστικά μέτρα και δεν μπορεί να βγει από τη χώρα. Ο Ι. Λαγός, που εξελέγη ευρωβουλευτής με τη ΧΑ, δεν έχει δικαίωμα να πάει στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τους καλύτερους τακτοποιήσαμε με καμιά εικοσαριά χιλιάρικα μισθό τον μήνα!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.