Το ωράριο μουσικής στα καταστήματα της Γορτυνίας

Το ωράριο μουσικής στα καταστήματα της Γορτυνίας

Φεβρουάριος 19, 2019 - 14:33
0 σχόλια

Στις υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας είχαν υποβληθεί παλαιότερα αιτήματα παράτασης του ωραρίου λειτουργίας μουσικής από τους υπεύθυνους καταστημάτων στην Τ.Κ. Δημητσάνας πέραν του ωραρίου που ισχύει με αιτιολογία την τουριστική κίνηση τα Σαββατοκύριακα και τις εορταστικές περιόδους.

Ο προεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε πως εκτιμώντας ότι η παράταση λειτουργίας της μουσικής στα καταστήματα που έχουν την σχετική άδεια είναι αναγκαία για την ικανοποίηση των πελατών τους, κυρίως επισκεπτών της περιοχής που συνδυάζουν την παραμονή με διασκέδαση, προτείνουμε να καθοριστεί παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής για το έτος 2019.

Ο Δήμαρχος πρότεινε την ανανέωση του ωραρίου όπως είχε εγκριθεί και επιπλέον να ισχύσει αφού δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα μέχρι την ανάκληση της απόφασης ή τροποποίησής της.

Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε την παράταση λειτουργίας μουσικής και καθορίζει το ωράριο για καταστήματα που νομιμοποιούνται να λειτουργούν μουσική σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας σε κλειστούς χώρους έως τις 03:00 π.μ. και για τα καταστήματα που λειτουργούν σε ανοικτούς χώρους έως τις 02:00 π.μ. Σε όλες τις περιπτώσεις η ένταση των μουσικών οργάνων και γενικότερα η λειτουργία της μουσικής θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τις διατάξεις της Αστυνομικής Διάταξης 3/96(ΦΕΚ 15/96 τεύχος Β'.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.