Το ωραίο φύλο νίκητης στην κερκίδα του Αρκαδικού (pics)

Το ωραίο φύλο νίκητης στην κερκίδα του Αρκαδικού (pics)

Μάρτιος 20, 2017 - 21:01
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός μπορεί να έχασε από τον Αμύντα στις λεπτομέρειες στην έδρα του ωστόσο νικητής στη "μάχη" της κερκίδας και μάλιστα με διαφορά αναδείχθηκε για μία φορά ακόμα την φετινή σεζόν το γυναικείο φύλο.

Η κυανόλευκη εξέδρα δεν είναι μόνο ο έκτος παίχτης του Αρκαδικού, δεν δημιουργεί μόνο μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες σε κλειστά γυμναστήρια μπάσκετ αλλά είναι και μία από τις πιο όμορφες με αφορμή την ιδιαίτερα μεγάλη και πάλι παρουσία γυναικών.

Και στον αγώνα με τον Αμύντα το κατάμεστο ΔΑΚ Τρίπολης έγινε πιο λαμπερό από τις όμορφες παρουσίες που βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια των τελευταίων χρόνων για τον Αρκαδικό που παρόλο το γεγονός πως δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για την ομάδας μας το θέαμα ήταν πλούσιο και η αγωνία χτύπησε κόκκινο.

Από την γυναικεία κερκίδα του Αρκαδικού και τον κρίσημο αγώνα που έδινε η ομάδα της Τρίπολης δεν θα μπορούσε να λείπει η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη γνωστή για την αγάπη της για τον αθλητισμό και την υποστήριξη της στον ΣΕΦΑ, αθλήτριες του μπάσκετ αλλά και πλήθος άλλων γυναικών που απλά είναι πιστές δίπλα στην ομάδα της πόλης τους.

Όπως είναι αναμενόμενο τα φώτα έπεσαν πάνω στο ωραίο φύλο, τα φλας των φωτογραφικών μηχανών άναψαν και το ArcadiaPortal.gr σας παρουσίαζει το "άρωμα γυναίκας" της κερκίδας του ΔΑΚ Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.