Ώρα Λονδίνου για τον Αστέρα Τρίπολης

Ώρα Λονδίνου για τον Αστέρα Τρίπολης

Οκτώβριος 22, 2014 - 11:47
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»  από όπου θα αναχωρήσει με πτήση για το Λονδίνο ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την Τότεναμ. Παίκτες και προπονητές ευδιάθετοι και με αισιοδοξία για τη νίκη, έκαναν το check in και είναι έτοιμη για την αναχώρηση.

 

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πρωί της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε την εμφάνιση της και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που ταξιδεύει για την Γερμανία και τον αγώνα με την Μπάγερν για την 2η αγωνιστική της Eurolegue.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο επιβιβάστηκαν στα αεροπλάνα τους  και ξεκίνησαν τα ευρωπαϊκά τους ταξίδια σε Λονδίνο και Μόναχο αντίστοιχα.

Ο κόσμος στο αεροδρόμιο μιλούσε και ενθάρρυνε την ομάδα, μιλούσαν στους παίκτες αλλά και τους έδιναν συγχαρητήρια που έφτασαν την Αρκαδική ομάδα σε αυτό το σημείο και να συνεχίσουν έτσι.

Η ομάδα βρίσκεται στο αεροπλάνο και είναι έτοιμη να αναχωρήσει

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.