Ώρα κυπέλλου για Παναρκαδικό και Δόξα

Ώρα κυπέλλου για Παναρκαδικό και Δόξα

Οκτώβριος 13, 2016 - 10:51
0 σχόλια

Ώρα κυπέλλου για Παναρκαδικό και Δόξα Μεγαλόπολης με τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να αγωνιστούν για πρώτη φορά την φετινή σεζόν καθώς αναμένονται και τα μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Παναρκαδικός και Δόξα Μεγαλόπολης θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι μετά τον περσινό τελικό αυτή την φορά για το κύπελλο Αρκαδίας με τους πράσινους τότε να επικρατούν με 3-2 στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' και να παίρνουν την νίκη και το τρόπαιο έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Οι συνθήκες του αγώνα που έρχεται την προσεχή Κυριακή (16/10, 15:00) για την πρώτη φάση του κυπέλλου Γ' Εθνικής είναι εντελώς διαφορετικές και για τις δύο ομάδες ενώ πρόκειται και για ένα παιχνίδι ξεχωριστής ιστορικής σημασίας αφού για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν οι δύο τους για τον θεσμό του κυπέλλου Εθνικής κατηγορίας.

Από την αναμέτρηση αυτή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υπάρξει βαθύ ροτέισον και από τους δύο προπονητές αφενός μεν για να ξεκουράσουν και να προφυλάξουν κάποια από τα βασικά τους ατού για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφετέρου για να δοθεί η ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές με μικρότερο χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν και να διαπιστωθεί η αγωνιστική τους κατάσταση.

Μάλιστα για την ομάδα της Μεγαλόπολης θα είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα κληθεί να δώσει μέσα σε λίγες ώρες καθώς την Τετάρτη (12/10) αγωνίστηκε στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το τριφύλλι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμούς για τον αγώνα αυτόν για το κύπελλο Γ' Εθνικής ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνουν και οι κυανόλευκοι της Μεγαλόπολης από σήμερα Πέμπτη (13/10).

Η αναμέτρηση του Παναρκαδικού με την Δόξα Μεγαλόπολης κεντρίζει το ενδιαφέρον των Αρκάδων φιλάθλων και αναμένεται οι κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού να είναι γεμάτες τόσο από κόσμο από την Τρίπολη όσο βέβαια και από την γειτονική Μεγαλόπολη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.