Ώρα Κυπέλλου για το Λεωνίδιο στην Κόρινθο

Ώρα Κυπέλλου για το Λεωνίδιο στην Κόρινθο

Αύγουστος 23, 2019 - 14:27
0 σχόλια

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν πλησιάζει για το Λεωνίδιο, με τους ερυθρόλευκους να ταξιδεύουν την Κυριακή 25 Αυγούστου στην Κόρινθο για τον αγώνα Κυπέλλου με τον τοπικό ΠΑΣ (17:00).

Οι Κυπελλούχοι Αρκαδίας βρίσκονται σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο την δεδομένη χρονική στιγμή, μιας και το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου και συνεπώς η ομάδα δεν μπορεί να κριθεί μιας και δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Το Λεωνίδιο έχει αρχίσει μια μίνι προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Κορίνθου ωστόσο το γεγονός πως θα κληθεί να δώσει την πρώτη επίσημη αναμέτρηση πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του έχει την δική του σημασία.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν για το καλύτερο με τον Γιάννη Νενεκούμη μέσα από το παιχνίδι αυτό να έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει μια πρώτη εικόνα της ομάδας του και να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.