Ώρα Final 4 για την Κ - 17 του Αστέρα

Ώρα Final 4 για την Κ - 17 του Αστέρα

Μάιος 27, 2015 - 11:36
1 σχόλια

Η εφηβική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης είναι έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση που ακούει στο όνομα Final-4 με στόχο φυσικά να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει ως την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League.

Ύστερα από μία φανταστική χρονιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Αστέρας τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ολυμπιακό και πήρε έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του  το εισιτήριο για το Final-4 του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κ-17 του Αστέρα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο και φυσικά την έξοδο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την επόμενη χρονιά γεγονός που ασφαλώς και αποτελεί ένα έξτρα και πολύ ισχυρό κίνητρο για όλους.

Την Πέμπτη (28/5, 20:00) η εφηβική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης ρίχνεται στην μάχη και αντιμετωπίζει την αντίστοιχη εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ με φόντο φυσικά την μία θέση που οδηγεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (30/5, 18:00) του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να δίνει μεγάλη σημασία στις ακαδημίες του με το βάρος να πέφτει στην αξιοποίηση  του ταλέντου που υπάρχει στα παιδιά και σε συνδυασμό με την  μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής να εισπράττει τώρα τις πρώτες του επιτυχίες.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ VAMOS ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΟΥ ΔΑΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.