Ώρα αποφάσεων για Παναρκαδικό και ΑΕΚ Τρίπολης

Ώρα αποφάσεων για Παναρκαδικό και ΑΕΚ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 05, 2019 - 18:03
10 σχόλια

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται θερμό, αγωνιώδες και και πιθανόν καθοριστικό αναφορικά τις αποφάσεις που θα παρθούν στα δύο στρατόπεδα του Παναρκαδικού και της ΑΕΚ Τρίπολης.

Οι δύο Αρκαδικές ομάδες ουσιαστικά αποτελούν θύματα διάφορων συμφερόντων και παιχνιδιών της ΕΠΟ η οποία αποφασίζει κατά το δοκούν κάνοντας καταρτισμούς ομίλων αντί να λύνουν διωγκώνουν και μεγαλώνουν τα προβλήματα στα σωματεία.

Βάση των δεδομένων όπως έχουν διαμορφοποιηθεί  από τον καταρτισμό των ομίλων μέχρι και τώρα Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης καλούνται να κάνουν υπερβάσεις, να ξεπεράσουν εμπόδια και να πάρουν γενναίες αποφάσεις για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι διοικούντες των δύο σωματείων της αρκαδικής πρωτεύουσας βρίσκονται σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις και επαφές με τους αρμόδιους φορείς δίνοντας μια τεράστια μάχη για να καταφέρουν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να οδηγήσουν τις ομάδες τους στην νέα Γ' Εθνική και στο γεωγραφικό έκτρωμα που ακούει στο όνομα 6ος όμιλος όπως έχει φτιαχτεί από την ΕΠΟ.

Ο Παναρκαδικός στις 19:30 θα πραγματοποιήσει έκτακτο συμβούλιο στα γραφεία του γηπέδου του ανοιχτό προς όλους τους φιλάθλους και τους φορείς για να παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα λάβει συμμετοχή η όχι η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και από την ΑΕΚ Τρίπολης η οποία και αυτή θα πραγματοποιήσει διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα βγει η τελική απόφαση για συμμετοχή η όχι στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Μια είναι η ομάδα τις Τρίπολης,,,ο Αστέρας!!!!!παρτετο χαμπάρι....ποιος Παναρκαδικός κ ΑΕΚ,,,πάμε όλοι μαζί να στειρειξουμε τν ομαδάρα μας,,,αυτή που μας βγάζει άσπροπρωσοπους κάθε χρόνο

Βάνε κι εσύ κανα τόνο ρε μεγάλε....Εκτός από την ορθογραφία υπάρχει και ο τονισμός ....

20:28 Βάλε πρώτα κανα τόνο στις λέξεις και μετά κάνε υποδείξεις για ορθογραφία. Για να ξέρουμε αν λες μπούφε ή μπουφέ. Κατάλαβες...μπούφε;

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?

23:43, Παπαδόπουλος Κωτσιρας Βλάχος Χριστοπουλος Παναγιώτου Αντζουλας Πασαλιδης Τασουλης Τζιμας Δουβικας, δεν αναφέρω καν κάποιους από κ20 που σύντομα θα ανέβουν κι αυτοί στην ανδρική ομάδα.. Μην ξεχνάς ποια ομάδα έβγαλε Φορτουνη Κουρμπελη Μπακασετα και πρόσφατα Κυριακοπουλο

Αιφώσων δαι "βάνοις" τώνουσ ραι ΜΑΙΓΑΛΑΙ , άσαι κε τους άλους να γράφουναι ώπος γουστάρουνε ( άντε και για πάρτη σου μια λέξη σωστή εύχομαι να ξέρεις ποιά είναι και ας έχει τόνο ) Βάναι ταιλοία ώπου γουστάρις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.