«Όψιμα θυμηθήκατε την Τρίπολη κ. Νίκα, οι Αρκάδες είμαστε υπερήφανοι για την Αρκαδία»

«Όψιμα θυμηθήκατε την Τρίπολη κ. Νίκα, οι Αρκάδες είμαστε υπερήφανοι για την Αρκαδία»

Νοέμβριος 26, 2019 - 19:02
7 σχόλια

Τα «κροκοδείλια» δάκρυα του κ.Νίκα που ως απόλυτος λαϊκιστής, προσπαθεί να δείξει δήθεν το ενδιαφέρον του για την Τρίπολη με οικονομική ενίσχυση 30.000 €, για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, έπεσαν στο κενό.

Οι πολίτες της Αρκαδίας και της Τρίπολης δεν ξεχνούν κ. Νίκα τη μεγάλη δυσφήμηση που έχετε κάνει στο τόπο μας παρουσιάζοντας την Αρκαδία ως υποβαθμισμένη περιοχή.

Οι πολίτες της Τρίπολης και της Αρκαδίας σας πήραν αμέσως χαμπάρι κ. Νίκα εσάς και την παρέα σας.

Οφείλατε να γνωρίζατε κ. Νίκα, ότι το 2018 με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πέτρου Τατούλη, η Πρωτεύουσα της Αρκαδίας συμμετείχε στην Πανευρωπαϊκή καμπάνια της Eυρωπαϊκής Ένωσης, με τίτλο «EU delivers in the regions» , ως πρώτη ελληνική πόλη στο συγκεκριμένο πιλοτικό πρόγραμμα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις 6.12.2018 έως 7.1.2019 διοργάνωσε σε συνεργασία με το Δήμο, με καλλιτεχνικά σχήματα της πόλης και με φορείς, σειρά εκδηλώσεων αντάξια του πολιτισμού και της ιστορίας της και μουσικές βραδιές τιμώντας τους μεγαλύτερους έλληνες συνθέτες.

Για ένα ολόκληρο μήνα η Τρίπολη πρωταγωνιστούσε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν την καμπάνια και τις πολιτιστικές δράσεις στην Τρίπολη μέσα από την κεντρική ιστοσελίδα του προγράμματος σε real time. Την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες Περιφέρειες με αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Επισημαίνουμε ότι το σύνολο των εκδηλώσεων χρηματοδοτήθηκε με Ευρωπαϊκούς πόρους.

Σας επισυνάπτουμε το συνολικό πρόγραμμα των  Χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων 2018, έτσι για να καταλάβετε ότι οι «Αρκάδες δεν τρώνε κουτόχορτο».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2018

1.         Έκθεση φωτογραφίας/διαγωνισμός φωτογραφίας Συγχρηματοδοτούμενων έργων 2018, 5/12/2018-5/1/2019, Πλατεία Πετρινού

2.         «Βορεάδες», παράσταση από τη χορευτική ομάδα «ΡΕΟΝ», Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, ώρα 20.30, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

3.         Ενημέρωση για το Πρόγραμμα της Ε.Ε. «ERASMUS+», Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

4.         «Μουσική βραδιά με τη Ρίτα Αντωνοπούλου», συναυλία με μελωδίες του Μάνου Χατζηδάκη, κλπ., Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, ώρα 20.30, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

5.         «Από τη Μπελ Επόκ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο», Συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ώρα 20.30, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

 6.         «Ο καρυοθραύστης», χοροθεατρική παιδική παράσταση, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ώρα 19.00, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

7.         «Έκθεση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ», 16-22 Δεκεμβρίου, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (φουαγιέ)

8.         «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας», Μουσικοθεατρική Παράσταση, Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ώρα 19.00, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

9.         Μουσική παράσταση «O sole mio»-Ένα διάσημο τενορίσιμο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

10. Δίχως τζάκι, παραγώνι, (με παππού - γιαγιά - εγγόνι), Θεατρική παράσταση - Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, ώρα 20:30

10.      «Πορτρέτα Γυναικών», Μουσικοί Μονόλογοι, μουσικοθεατρική παράσταση, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, ώρα 20.30, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

11.      «Αναμνήσεις από το χθες και το σήμερα», συναυλία αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, Σάββατο 5 Ιανουαρίου, ώρα 20.30, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Παράλληλα, στην Πλατεία Πετρινού στο περίπτερο/κιόσκι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το διάστημα 24/12/2018 - 6/1/2019 ενημερώναμε και διανέμαμε έντυπο υλικό για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, ενώ τις αμιγώς εορταστικές ημέρες 25-27/12, 28-29/12, 31/12 και 1/1/2019, κερνούσαμε τους επισκέπτες τσουκαλόκαυτο σε κούπα με λογοτύπηση "Μυθική Πελοπόννησος". 

Δελτίο Τύπου


7 Σχόλια

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ (ΠΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΔΡΟΜΟΙ, ΑΤΝΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ,...…..).

ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ .. Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΡΓΑ , ΜΙΚΡΑ - ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ . ΕΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ . ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ Ο ΝΙΚΑΣ . . . .

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ , ΣΑΝ ΤΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ ΑΞΙΑΣ 60.000.000 ΕΥΡΩ , ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ; ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΡΟΥ ; ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ , ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΛΠ; ΜΕΓΑΛΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΣΤΡΟΥΣ ; ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΙ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΙΓΛΊΔΩΜΑΤΑ, ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ , ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΛΠ. ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ , ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ., ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ...ΚΛΠ.

ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ , ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.