ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησε η διόρθωση λαθών στην ενιαία ενίσχυση 2019

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησε η διόρθωση λαθών στην ενιαία ενίσχυση 2019

Ιούλιος 13, 2019 - 15:03
0 σχόλια

O ΟΠΕΚΕΠΕ σας ενημερώνει ότι στο επόμενο διάστημα με καταληκτική ημερομηνία τις 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, είτε μέσω της on line εφαρμογής, είτε μέσω του ΚΥΔ που έχετε υποβάλει την Αίτηση σας, μπορείτε να προβείτε στις τυχόν απαιτούμενες διορθώσεις των Αιτήσεων σας.

Τα αποτελέσματα του 12ου διασταυρωτικού ελέγχου της Αίτησης σας, έχουν αναρτηθεί, στην εφαρμογή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2019 (https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/gaee2019/) και στο menu "έλεγχοι αποσφαλμάτωσης" στην οποία έχετε πρόσβαση μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Για να είναι δυνατή η είσοδος στην εφαρμογή είναι απαραίτητη η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού από τη σελίδα https://registration.dikaiomata.gr/user_registration. Οδηγίες για τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού και λήψης κωδικού, περιέχονται ΕΔΩ

Σημειώνεται ότι όσοι από τους παραγωγούς δεν έχουν αποκτήσει προσωπικούς λογαριασμούς πρόσβασης, μπορούν να δημιουργήσουν είτε μόνοι τους , είτε μέσω των ΚΥΔ που υπέβαλλαν την Αίτησή τους.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.