ΟΠΕΚΑ: Σήμερα η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

ΟΠΕΚΑ: Σήμερα η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

Ιανουάριος 18, 2019 - 08:26
0 σχόλια

Σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, θα καταβληθούν από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καθώς και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών, στο σύνολο των δικαιούχων της χώρας.

Η πληρωμή, η οποία θα πραγματοποιηθεί για όλους τους δικαιούχους την ίδια ημέρα, αφορά τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2018 και τα διατροφικά επιδόματα για τον μήνα Δεκέμβριο.

Η αμέσως επόμενη πληρωμή θα γίνει τον Φεβρουάριο και θα αφορά στα διατροφικά επιδόματα του Ιανουαρίου 2019.

Όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ σε ανακοίνωσή του:

«Όλοι θα συνεχίσουν να εισπράττουν ακριβώς τα ίδια ποσά καθώς για την χορήγησή τους ακολουθείται το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο και τα ποσά που καταβάλλονται παραμένουν τα ίδια χωρίς καμία απολύτως μεταβολή».
Σημειώνεται πως τα αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Ιανουαρίου 2019 του πιλοτικού προγράμματος, που καταβάλλονται σε δικαιούχους στην Αττική, την Θεσσαλονίκη και την Αχαΐα στο πλαίσιο της πιλοτικής διαδικασίας, θα καταβληθούν κανονικά και όπως προβλέπεται στις 30 Ιανουαρίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.