ΟΠΕΚΑ: Εγκρίθηκαν τα ποσά για τα Προνοιακά Επιδόματα και το ΚΕΑ Ιουνίου

ΟΠΕΚΑ: Εγκρίθηκαν τα ποσά για τα Προνοιακά Επιδόματα και το ΚΕΑ Ιουνίου

Ιούνιος 12, 2019 - 17:03
0 σχόλια

Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 75 εκατ. ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη των δαπανών χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε Άτομα με Αναπηρία.

Σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου -η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»- εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 53.247.726 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) μηνός Ιουνίου 2019.

Εκτιμάται ότι η ημερομηνία πληρωμής είναι η 25η Ιουνίου.

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.